no to trochę przegięcie, krowy chyba wściekliznę, czemu one atakują na dzień dobry?
Po małej przerwie od grania zalogowałem się crafterem, zrobiłem parę metal partsów i metal armora i widzę timeout 80 min. Trochę dziwne podejścia mają twórcy tej gry - przeginają raz w jedną, raz w drugą stronę.Po wipie prawie nie było encounterów więc prawie jedynym źródłem sprzętu był crafting. Teraz na encounterach można się szybko obłowić, za to crafting został jeszcze bardziej spowolniony - nawet jak mam materiały to muszę czekać godzinę żeby coś zrobić, nie używając altów.
Spoko, będzie pewnie tak jak z wykopkami - najpierw było 11 minut na skałkę, teraz jest 6. Powiększając magazynek w Assault Rifle masz na 127 minut warsztat wyłączony, ale o ile pamiętam wspominano, że jest to ponownie przeliczane, przekodowywane czy co tam trzeba z tym zrobić. I pewnie będą cooldowny, nie wyobrażam sobie inaczej, ale mniejsze. Pamiętaj, to jest beta-test, tyle że otwarty.I nie przesadzajmy z tym "obławianiem" na encounterach. Garść rozpirzonych mauserów, kilka dzid i kastetów, niepraktyczny w sumie miotacz ognia i jakieś smętne strzelby czy hunting rifle to jeszcze nie "obławianie". Drzewiej, to panie, bywało, osobiście nosiłem te cholerne miniguny do sklepu w nadziei na szybki i łatwy zysk, bo nikomu już się schylać nie chciało, a tam w sklepie same radia i 10 mm pistole. Jest dobrze, jak sądzę.
Trochę dziwne podejścia mają twórcy tej gry - przeginają raz w jedną, raz w drugą stronę.
Na press gangach i hugologistach zdobyłem już sporo power fistów i ripperów. Zależy kto z czym walczy. Z tym, że takie wyprawy często kończą się śmiercią wszystkich uczestników.
ja również uważam że przeginają. Ogólnie to już nie gram tylko craftuje, a w sumie to i nawet tego mi sie nie chcę i zaczynam głupie rzeczy robić. Ot naprzykład:i ani to fajne ani to mądre, ani nie pograłem, tylko o 4 w nocy spamuje ehhhhhh. Normalnie porażka.