Gra powinna ożyć
edit: najwiecej zyskają na tym gangi, początkujący będą sie pruć na crafting dalej.
Darowali sobie Poola dziś w nocy. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie szczęście mnie ogarnęło kiedy pierwszy raz od wipe'a zobaczyłem pozostałości Armi Mistrza
Hah, świetny update! Gratulacje, krok do przodu zdecydowanie. Ammo można by jeszcze nieco obniżyć (nie jestem za całkowitym usuwaniem, ale o 1/2, albo 2/3 czemu nie ).
a to z enco to trzeba miec niezly luck zeby pare takich same patroli naraz spotkac ;/Czestotliwość spawnu enco powina byc wieksza w niektorych miejscach.
Tak - bo spotykanie patroli na każdym kroku w świecie, gdzie największe miasto ma maksymalnie paruset mieszkańców ma ogromny sens.
Jakie znowu kilka set mieszkańców. W NCR mieszka 3 000 ludzi, a cała federacja liczy sobie 700k mieszkańców. Świat Fallouta naprawdę nie jest aż tak wyludniony.
pozyjemy , zobaczymy.a to z enco to trzeba miec niezly luck zeby pare takich same patroli naraz spotkac ;/Czestotliwość spawnu enco powina byc wieksza w niektorych miejscach.
700k? Zaraz to coś mi tu niegra. Skoro NCR jest największym miastem na pustkowiach i ma 3k mieszkańców to jakim cudem sie to 700 zrobiło? Zresztą jestem za takim wyludnionym światem.
Dobra - powiedzmy, że nie czepiasz się słówek tylko trochę przesadziłem . No i co? To tak dużo? Zważywszy na to po jakiej powierzchni porusza się nasz bohater, to wciąż masakrycznie mała ilość i częstsze encountery byłyby po prostu głupie.