Dziękuję za uchylenie rąbka tajemnicy, kolego baaelSiljan.
Miło słyszeć jak się sprawa ma, oraz że były już przeprowadzane jakieś testy, a nie tylko 'sucho na papierze'.
trzymam kciuki za powodzenie projektu, i będę śledził postępy, ba, może sam popełnię jakiś model tutaj.
A tak przypominając sobie dyskusję o sposobie zarządzania podziałem pracy, z własnego doświadczenia mogę polecić aplikację google docs - pozwala na stworzenie tabeli (jak i innych typów dokumentów), udostępnienie jej kilku - kilkunastu osobom, i edytowanie w locie przez kilka osób jednocześnie - wtedy każdy może sobie odhaczyć co zaczął robić, co ma zamiar robić, a także dodać np komentarz do pracy kolegi.
tutaj mały przykład jak to to wygląda w praniu:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=tG9h2Dl2PuYbFnVh2kJXDBA&single=true&gid=0&output=htmlZakladka z dokumentu projektu WIP, z wyszczegolnionymi nazwami, opisem, uwagami, oraz informacja kto sie za to zabral / kto zrobil. Doskonale ułatwia koordynację prac, i nie następuje tutaj problem 'ja, on i on zrobiliśmy smg, wybierzmy najładniejszy!', a i mozna, dzięki możliwości dodawania screenów do dokument, śledzić jakość danych modeli.
A na wikipedii postować tylko finalne wyniki tworzenia contentu 3d, żeby nei wprowadzać bałaganu.
ot, taka sugestia z mojej strony, aby nie było, że tylko gadam bez celu