"Druga rzecz, wszyscy craftują, by mieć broń na przygodę, nie do powieszenia na ścianie" O jakich przygodach mówisz - wspólne polowania na deathclawy i Centaury - szybko takiere przygody się nudzą Z drugiej strony fajnie jest sie wybrać na polowanie i sprawdzić nową broń )
Przygody ze znajomymi po zmianach w encounterach są świetne! Muszę przyznać że developerzy zrobili tu kawał niezłej roboty. Jest trudniej, ale jest ich więcej. Zresztą to nie są nudne spotkania jak przed wipem tylko są bardziej złożone. Przykład sprzed 2 dni: wracałem sam z polowania, trafiam na encounter Centaurs vs Floaters vs New Reno Caravan vs Holy People. Jak to zobaczyłem to nie mogłem się uspokoić, bo śmiać mi się chciało. Odczekałem kilkanaście sekund, posłałem 2 rakiety w grupę i prawie 2k expa wleciało
No nie wiem czy tak leżą na ziemi te materiały. Co mi z Laser Rifle, jak po uranium muszę lecieć do Broken Hills, później je przerobić, a jak tam jest każdy wie, dwóch kolesi akurat Cię spotka i kulka w łep. Potem trzeba lecieć do namiotu po reszte, encountery, gracze, słowem survival pełną gębą. Potem do Mariposa, znowu survival, a na końcu gangi okupujące bazę, bo akurat robią MFC, a ty jesteś dla nich łatwym łupem. Potem zejść na najniższy poziom, dostać się do maszyny, i wrócić - znowu od nowa survival pełną gęba... Po to by 100 razy strzelić, albo oddać grzecznie wszystko jakimś łajdakom. Uwierz mi to quest zazwyczaj nie dla jednej osoby.
Źle mnie zrozumiałeś Wichuranie powiedziałem że hi-tech leży na ulicy!!!!Stwierdziłem że na ziemi leżą wszystkie "materiały" z których można je zrobić. A to jest technologia starożytna mało dostępna - tylko dla wybranych w świecie pustkowia i nie mówie tu o zwykłych pistoletach (small guns), ale o energy weapons i big guns, których nie powinno się składać tylko ze "śmieci" leżacych na ziemi. Dlaczego? Żeby nadać pikanterii tej grze żeby z ciężkimk trudem było znleźć materiały potrzebne do ich wytworzenia!!! No i co z tego że ludzie będą chcieli Cie zabić bo masz pożadny laser rife !!!!To jest świat pustkowia tutaj życie jest mniej cenne od broni, którą walczysz!!!