P.S.
Ja chce mieć możliwość farmienia Avek,CA,Ammo z Karawan...
Dlaczego mam być zmuszony do craftowania.... Skoro nie chce specjalizować się w tej dziedzinie !!!
Dlaczego postacie bojowe uzależnione są od CRAFTERÓW...
Powinien być jakiś podział...
Jeśli ktoś lubi cały dzień biegać jak idiota po surowce i je przerabiać... To niech ma to swoje RPG
Ale jeśli ktoś lubi Walczyć to dlaczego jest mu odebrana możliwość gry w taki sposób aby mógł wykorzystać potencjał swojej postaci...
Która by farmiła stuff z karawan który jest jej potrzebny...
Niegłupie, nie wiem doprawdy czemu to zlikwidowano. Ja jako pacyfista wolałbym uprawiać settlersyzm, niż quakizm, ale nigdy za mało wolnego wyboru, więc i farmienie mogłoby zostać.
P.S.3
A jeśli chodzi o kasę... Ok dobra za założenie konta płacimy 1-2$... ale dlaczego nie pójść dalej...
10$- Postać na max levelu...
Opłata miesięczna za gre na serwie 30$
Zdięcie bana 15$
Poskutkuje to masą bogatych debili, którzy będą robić co im się spodoba. Wyjątkowo głupi pomysł.
P.S.4
A jeśli będzie zdjęte ograniczenie Lev...
To będzie 5x więcej altów...
Dlaczego...
Ponieważ wystarczy dobić postać do 21 lev zrobić takich 20 kopi...
I jak pojawi się ktoś z 70 Lev to po prostu trzeba będzie zużyć większą ilość altów na jego zabicie...
Przyznam, że nie rozumiem tych dwudziestu kopii - mógłbyś naświetlić? Działa jakieś ctrl+c ctrl+v?
Ja, stary settlers, wolałbym mieć jednego ludzika, który rucha ubranka, pukawki i stimpaki, niż trzy. To jest zwyczajnie wygodniejsze.
Rzecz jasna alty będą dalej, w każdym systemie zabezpieczeń i utrudnień. Nie da rady na jednym kompie, to naruchasz dwa. Nie da na jednym łączu, naruchasz Play Online albo podłączysz się do niezabezpieczonego WiFi sąsiada. I tak dalej. A chodzi o to, żeby nie kopać się z koniem i nie walczyć z wiatrakami.
Nie czytasz uważnie żołnierzu - rozmawiamy tu o zablokowaniu przyrostu HP powyżej 21 levelu, ewentualnie ustaleniu ich ilości na stałym poziomie od początku rozgrywki.
P.S.5
Powerbuildowi zawsze będzie brakowało SK nawet jeśli będzie ich miał ~1000 SK
Np.
-190% BG
-250% FA (mały cooldown) - Praktycznie co (50s) mamy full hp
-300% Doc (mały cooldown) - Masakra dla snajperów jak będzie można uleczyć sobie złamaną rękę czy rozwalone oko po 30 sek
-140% Out
Jasne, bo ten drugi może mieć 191% BG i 252% FA, a przegrać w Broken Hills wstyd i hańba. Ech, ludzie :>
Pierwszy raz od niepamiętnych czasów trwa dyskusja na temat zdjęcia, nie nałożenia ograniczeń i blokad, nikt nie postuluje nerfienia czegoś tam, nie chodzi o utrudnienie komukolwiek czegokolwiek, a wręcz przeciwnie. I mimo to nadal są sprzeciwy. Pewnie dlatego Korwin-Mikke ciągle zbiera poparcie w granicach błędu statystycznego.