fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 23, 2024, 05:17:29 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15

Author Topic: Rozwiązanie problemu setek altów.  (Read 45947 times)

KerUr

• Jestem roztańczonym pyłem tego świata! - Tyler Dur
Re: Rozwiązanie problemu setek altów.
« Reply #90 on: June 10, 2010, 06:39:54 pm »

Oto ja wasz FOwy błazen

1. Z tego co wasz PvP guru powiedział, to używa 3 altów . 2 bojowych i 1 craftu . powiedział również ze tak ma sporo graczy PvP , ja myślę ze większość
2. ta sama osoba powiedziała za używanie 2 bojowych altów jest w celu wydłużenia walk. bo postacie za szybko schodzą . za mało HP ???
3. co da zdjęcie lvl cap. ? według mnie jest to to samo co zwiększenie SP na lvl tylko zmusza ludzi do expienia - a podobno ma byc to gra prosta i miła ??
4. jakiś ktoś tam coś tam powiedział że należało by wprowadzić nowe Perki na lvl 21+ pytam sie po co lepiej je wdrożyć je na 1-21 ? to samo jak z lvl cap
5. wprowadzenie większej ilości lvleli z wyborem perka nie urozmaici postaci tylko pomoże PWERBUILDOWI - z którym to podobno chcecie walczyć
6. ktoś mądrze zauważył że póki nie zmieni sie mentalność to alty będą panować - i tu sie absolutnie zgadzam
7. ktos inny zauważył również ze alty same w sobei nie są złe jeśli polega to na TESTOWANIU gry a tym samym pomocy ROZWOJU niej samej , a nie jak to większość debili robi fast relog + multi log + jebut =  5 miast przejmowanych przez 1 gang w tym samym czasie
8. ok skoro FO ma bys bardziej PvP to rzeczywiste jak to mówi Red Dot dajecie równe szanse im niech sie chłopaki relaksują a nie patrzą jak przegrywają wygraną walke

Reasumując
1. alty TAK - fast relogi itp - NIE

2. wszystkie poniższe zmiany mogą pomóc jeśli zmieni sie podejście samych graczy jeśli nie to - sami widzicie

3. lvl cap -  nie pomoże a raczej przyczyni sie rozwojowi POWERBUILD'ów jeli dodatkowo zostanie dodane kilka(nascie , dzieśiąt) lvl z wyborem perka - a podobno tego nie chcecie  ?

4. dodatkowe perki na lvl 1-21 tak absolutnie tak bo urozmaici to grę - z drugiej strony to znowu przyczyni sie do tworzenia altów - bo ludzie chomikują juz n'tą postac bojową z sentymentu !!!

5. wprowadzić wiecej SP na lvl 1-21 - a niech bedzie i 8 skili z wartoscia ponad 250+, co komu do tego na co wydaje SP

6. Wprowadzić przy tworzeniu postaci wybór na postac bojową, crafterska i tą bardziej zrównoważoną( w sumie to RPG) co to da ? proszę bardzo
-bojowe postacie dostana to czego chcą, wiecej HP i możliwośc specjalizacji pod kątem mordowania - o to im w sumie chodzi wkoncu
- crafterzy mają 5 pozycja nauki profesji - zlikwiduje to częsciowo tworzeni 1 alta crafta dla danej Profesji
- rpg dostaną - inne niż wszyscy perki, do wczuwania sie w gre , np . rozpalenie ogniska  (drewno + zapalniczka) itp
Co to da ?
mam nadzieje ze zlikwiduje chociaż 1 powerbuild z gamy 2+1 man nadzieje ze zlikwiduje przyrost specjalistów crafterów , mam nadzije ze granie RPG stanie sie popularniejsze - powiecie nadzieja matką głupich  ? ja jestem błaznem i kocham moją matkę - a wy swoją nie ?

Jestem podobno błaznem wiec sie nie znam - pozdrawiam Wichurę który zapewne zaraz mnie pojedzie od idoty z takimi pomysłami  i tych jemu podobnych też - a niech tam błazen ma bawic to sie bawcie  
« Last Edit: June 10, 2010, 06:47:49 pm by KerUr »
Mania prześladowcza Wichury  ?
Przejdzie coś takiego ?
Jeśli masz jakiś problem do mnie zapraszam na PW, nie śmieć forum

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #91 on: June 10, 2010, 08:26:11 pm »

3. co da zdjęcie lvl cap. ? według mnie jest to to samo co zwiększenie SP na lvl tylko zmusza ludzi do expienia - a podobno ma byc to gra prosta i miła ??
Proste i miłe to są Settlersy, które polecam. Byle nie z customowymi mapkami na poziomie very hard, gdzie komputer robi ci atak typu zerg rush jednostkami wyczarowanymi z kapelusza już po pięciu minutach.
4. jakiś ktoś tam coś tam powiedział że należało by wprowadzić nowe Perki na lvl 21+ pytam sie po co lepiej je wdrożyć je na 1-21 ? to samo jak z lvl cap
Nie skupiasz się przy czytaniu, a potem niepotrzebnie denerwujesz.
Wprowadzić nie tyle nowe perki (bo sporo jest obecnie nieużywanych/nie działających/bezsensownych), tylko możliwość rozwoju postaci po 21 levelu. Obecnie nie ma co z takim ludzikiem robić, o ile nie jest to bojowa małpa.
5. wprowadzenie większej ilości lvleli z wyborem perka nie urozmaici postaci tylko pomoże PWERBUILDOWI - z którym to podobno chcecie walczyć
OMFG POWAHBUILD OH NOES!!!11
Zrób swojego i wojuj, każdy może. Nawet podeślę ci kilka przepisów, ale uprzedzam - trzeba mieć dobrze zaopatrzoną aptekę żeby to cholerstwo ciągle tankować narkotykami.
6. ktoś mądrze zauważył że póki nie zmieni sie mentalność to alty będą panować - i tu sie absolutnie zgadzam
Tak, ale równie dobrze możesz próbować nakłonić Polaków, żeby przestali się kłócić i krzywo patrzeć na lepsze auto sąsiada.
7. ktos inny zauważył również ze alty same w sobei nie są złe jeśli polega to na TESTOWANIU gry a tym samym pomocy ROZWOJU niej samej , a nie jak to większość debili robi fast relog + multi log + jebut =  5 miast przejmowanych przez 1 gang w tym samym czasie
O ile wiem, obecnie testowane jest nowe rozwiązanie, które ma wyeliminować przejmowanie miasta zgrają nagusów. Bieglejszych w temacie należałoby o to spytać.
8. ok skoro FO ma bys bardziej PvP to rzeczywiste jak to mówi Red Dot dajecie równe szanse im niech sie chłopaki relaksują a nie patrzą jak przegrywają wygraną walke
Ktoś przegra, żeby wygrać mógł ktoś.
2. wszystkie poniższe zmiany mogą pomóc jeśli zmieni sie podejście samych graczy jeśli nie to - sami widzicie
Gracze się nie zmienią, ludzie są zawsze tacy sami. Co dalej?
3. lvl cap -  nie pomoże a raczej przyczyni sie rozwojowi POWERBUILD'ów jeli dodatkowo zostanie dodane kilka(nascie , dzieśiąt) lvl z wyborem perka - a podobno tego nie chcecie  ?
ZOMFG POWAH... stop, to już było.
Zdjęcie czapki levelowej oraz ograniczenia do 4 profesji na postać spowodowałoby tyle, że zamiast pięciu altów do craftu wiele osób wybrałoby jedną postać, którą można zrobić ubranko, pestki, stimpaka i jakąś pukawkę od czasu do czasu.
Oczywiście ci, którym wiecznie się spieszy i tak zrobią alta specjalnie pod pancerze czy coś tam, ale ten rodzaj ludzi i tak postąpi w ten sposób, nawet jak wprowadzisz skanowanie tęczówki oka jako uwiarygodnienie stworzonej postaci.
4. dodatkowe perki na lvl 1-21 tak absolutnie tak bo urozmaici to grę - z drugiej strony to znowu przyczyni sie do tworzenia altów - bo ludzie chomikują juz n'tą postac bojową z sentymentu !!!
Nie wiesz najwyraźniej czym jest sentyment.
5. wprowadzić wiecej SP na lvl 1-21 - a niech bedzie i 8 skili z wartoscia ponad 250+, co komu do tego na co wydaje SP
Ktoś tu wspominał o powerbuildach.
6. Wprowadzić przy tworzeniu postaci wybór na postac bojową, crafterska i tą bardziej zrównoważoną( w sumie to RPG) co to da ?
Da to trzy alty na twarz dla każdego gracza - bojowego, kraftmenscha i drugiego kraftmenscha, bo rolplejować można nawet jakimś totalnym kaleką.
Jestem podobno błaznem wiec sie nie znam - pozdrawiam Wichurę który zapewne zaraz mnie pojedzie od idoty z takimi pomysłami  i tych jemu podobnych też - a niech tam błazen ma bawic to sie bawcie  
Również pozdrawiam, przykro mi jeśli sprawiłem ci zawód :>

Zebrało się tu już nieco pomysłów. Czy jest ochotnik władający co najmniej dobrym angielskim, który wynotowałby najciekawsze i wrzucił do ogólnej sekcji forum, pod dyskusję w szerszym gronie? Niech chociaż raz polskie sejmikowanie na coś się przyda.
Jak nikt nie zechce, to ja mogę, ale uprzedzam - native speaker ze mnie żaden.
« Last Edit: June 10, 2010, 08:28:18 pm by Wichura »
Nie biegaj za stadem.

vilaz

• #1 Cat's Paw Fan!
« Reply #92 on: June 10, 2010, 09:47:47 pm »

Wojownik to musi być żeby z tych 7 stron wydobyć esencję, przekazanie jej w nie naruszonym stanie to już raczej mniejszy problem :P którego mogę się podjąć po dniu jutrzejszym. Oczywiście najpierw napiszę to tutaj do wyszlifowania, sam wielkim tłumaczem nie jestem.
Polskie Pustkowia http://forum.newfmc.pl

KerUr

« Reply #93 on: June 10, 2010, 09:56:15 pm »

Proste i miłe to są Settlersy, które polecam. Byle nie z customowymi mapkami na poziomie very hard, gdzie komputer robi ci atak typu zerg rush jednostkami wyczarowanymi z kapelusza już po pięciu minutach.

Ad. 1Wichura ty jednak głupi jestes !!! Przeczytaj pare tematów i wyniknie z nich ze ludzie mają w dupie co z postacią po 21. lvl . Jak to nasi PvPowicze powiedzieli FO to PvP bardziej niż cos innego( to jaki JA mam do tego stosunek to juz inna sprawa).

Nie skupiasz się przy czytaniu, a potem niepotrzebnie denerwujesz. Wprowadzić nie tyle nowe perki (bo sporo jest obecnie nieużywanych/nie działających/bezsensownych), tylko możliwość rozwoju postaci po 21 levelu. Obecnie nie ma co z takim ludzikiem robić, o ile nie jest to bojowa małpa.  

Ad.2 Tak właśnie Ty poprostu nie qmasz czym jest powerduild oparty na perkach a czy oparty na SP !!! posmyśl o lvl 50BG z skilami Snipera + swoimi ? Jak juz powiedziałem FO to Pvp a nei twoje jeczenie ze nie masz co robic !!!

OMFG POWAHBUILD OH NOES!!!11Zrób swojego i wojuj, każdy może. Nawet podeślę ci kilka przepisów, ale uprzedzam - trzeba mieć dobrze zaopatrzoną aptekę żeby to cholerstwo ciągle tankować narkotykami.

Ad.3 Mam ale nie cpuna i jest super !!!!

Tak, ale równie dobrze możesz próbować nakłonić Polaków, żeby przestali się kłócić i krzywo patrzeć na lepsze auto sąsiada.

Ad.4 Tak bo FO to polacy tylko

Ktoś przegra, żeby wygrać mógł ktoś.

Ad.5 Fajne podejście , to jak ci pukne twoją laske na boku tez tak powiesz ?

Gracze się nie zmienią, ludzie są zawsze tacy sami. Co dalej?

Ad.6 Gracze to nie , slogan z F1

ZOMFG POWAH... stop, to już było.
Zdjęcie czapki levelowej oraz ograniczenia do 4 profesji na postać spowodowałoby tyle, że zamiast pięciu altów do craftu wiele osób wybrałoby jedną postać, którą można zrobić ubranko, pestki, stimpaka i jakąś pukawkę od czasu do czasu.
Oczywiście ci, którym wiecznie się spieszy i tak zrobią alta specjalnie pod pancerze czy coś tam, ale ten rodzaj ludzi i tak postąpi w ten sposób, nawet jak wprowadzisz skanowanie tęczówki oka jako uwiarygodnienie stworzonej postaci.

Ad.7 To o to chyba chodzi zeby nie było 5 postaci a jedna - niech juz tyle mają

Nie wiesz najwyraźniej czym jest sentyment.
Ad.8 Rozumiem ze swoje pamperys 3masz do tej pory w szafie ?

Ktoś tu wspominał o powerbuildach.

Ad.9   Ad.2

Da to trzy alty na twarz dla każdego gracza - bojowego, kraftmenscha i drugiego kraftmenscha, bo rolplejować można nawet jakimś totalnym kaleką.

Ad. 10  Nie przeważnie da to 2 alty, tylko 2 alty na gracza !!!

« Last Edit: June 10, 2010, 09:58:36 pm by KerUr »
Przejdzie coś takiego ?

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #94 on: June 10, 2010, 10:20:37 pm »

Może wyjdź na jakiś spacer, przewietrz się trochę czy coś? Nawet jeśli ktokolwiek podejmie się tłumaczenia najsmaczniejszych kąsków z tego topicu, wątpliwe by znalazły się tam twoje wynurzenia, zwłaszcza doprawione tymi wszystkimi wykrzyknikami. I ty chciałbyś stanowić o kształcie tej gry. Bogowie, trucizny!

I niestety słabo u ciebie z czytaniem, wrzuć nieco skill pointsów w speech. Z tego powodu nie podejmuję się więcej polemizować z tobą w tym temacie. Wygrywasz i zabierasz moje złoto.
Nie biegaj za stadem.

« Reply #95 on: June 10, 2010, 10:39:11 pm »

Polecam ci KerUr spalić zasilacz tak jak ja i zrobić przerwe ;)
Ja myśle ,że  to NADAL NIC NIE DA .. Blokada relogu = partycje . Jak zablokuja relog z partycji na partycje to wtedy pozostaje mi granie na laptop / komputer a tego mi nie zabronia :> ( och fucking shit ja mam jeden router ) trudno bedzie zdefinowac kto nie gra na paru kompach a kto ma brata :> Ostatecznie ci co maja jeden komputer zmienia IP :>

KerUr

« Reply #96 on: June 10, 2010, 10:44:37 pm »

Może wyjdź na jakiś spacer, przewietrz się trochę czy coś? Nawet jeśli ktokolwiek podejmie się tłumaczenia najsmaczniejszych kąsków z tego topicu, wątpliwe by znalazły się tam twoje wynurzenia, zwłaszcza doprawione tymi wszystkimi wykrzyknikami. I ty chciałbyś stanowić o kształcie tej gry. Bogowie, trucizny!

I niestety słabo u ciebie z czytaniem, wrzuć nieco skill pointsów w speech. Z tego powodu nie podejmuję się więcej polemizować z tobą w tym temacie. Wygrywasz i zabierasz moje złoto.

Zanczy zabolało cie stwierdzenie ze głupi jestes ?? Boże na dodatek miękka pipka.

Speech to czytanie ? rzeczywiście lepiej skończ z taką polemiką.

Polecam ci KerUr spalić zasilacz tak jak ja i zrobić przerwe ;)
Ja myśle ,że  to NADAL NIC NIE DA .. Blokada relogu = partycje . Jak zablokuja relog z partycji na partycje to wtedy pozostaje mi granie na laptop / komputer a tego mi nie zabronia :> ( och fucking shit ja mam jeden router ) trudno bedzie zdefinowac kto nie gra na paru kompach a kto ma brata :> Ostatecznie ci co maja jeden komputer zmienia IP :>

No z takim myśleniem to ta gra ma taką przyszłość ze hohoho  O_o
Przejdzie coś takiego ?
« Reply #97 on: June 10, 2010, 10:46:08 pm »

KerUr: a jaki skill jest wg ciebie najblizszy "czytaniu" w falloucie?

Sa też programy do tego by nie trzeba bylo nawet z partycji korzystać. Poważnie, może nie skupiajmy sie tak na zabezpieczeniach, ktore i tak moga byc złamane, ale na zmianach jakie muszą nastąpić w grze, by nas do tych altow/fast relogow nie zmuszala. Wichura, mysle że moglbys zebrac fakty do kupy i umiescic na anglojezycznej częsci forum. Mój angielski niestety nie jest na tyle dobry bym sie tego podjal.
« Last Edit: June 10, 2010, 10:51:08 pm by Rejfyl »
« Reply #98 on: June 10, 2010, 10:48:23 pm »

Gra ma przyszlosc . A taka ekipa przekretow jak my robi wszystko , zeby pokazac admina i udowodnic  , ze jeszcze maja przed soba duzooo roboty ;D

KerUr

« Reply #99 on: June 10, 2010, 10:55:25 pm »

KerUr: a jaki skill jest wg ciebie najblizszy czytaniu w falloucie?

czekaj niech pomyślę ....nie ma takiego ? ale skoro upieracie sie ze speech (ang. rozmowa, przemówienie ) odnosi sie do czytania to macie moje gratuluje w sprawie waszego angielskiego. 

Fakt rozmowa o zabezpieczaniu nie ma sensu , skoro ludzie na oficjalnym forum mówią co będą robić aby wykorzystywać niemoc devów. Wichura zwracam honor co do ludzi, a Dark Angel jest tego pięknym przykładem.
Przejdzie coś takiego ?
« Reply #100 on: June 10, 2010, 11:37:17 pm »

Zwiększenie uniwersalności postaci to jedna sprawa, ale ważne jest również to, że przy likwidacji istniejących ograniczeń w rozwoju, gracz grający solo będzie miał dłuższą przyjemność z gry. Prawda jest bowiem taka, że gra, w obecnej postaci, nie oferuje dużo osobom, które nie chcą się łączyć w gangi (rozumiem, że pierwotnie miał to być to faction mod, ale i tak znaczna większość osób gra solo, więc warto o nich również pomyśleć). Gracze, którzy dobili do 21 levelu zaczynają zarzynać pozostałych wcale nie dlatego, że są skurwysynami, ale dlatego, że nie mają nic więcej do roboty. Pomyśl: dłuższy czas awansowania postaci = mniej bezmyślnej przemocy. Chodzi też o to, żeby awansowanie postaci było bardziej równomierne, a zwiększenie ilości SP na level spowoduje dosłownie przepastną różnicę między np. gościem na 3 levelu a 6. Z tego też względu myślę, że podzielenie niektórych najmocniejszych perków na kilka poziomów byłoby również wskazane.

Jedno sprostowanie: Walczymy nie z powerbuildami, ale z graniem kilkoma postaciami naraz. Powstawanie okaleczonych powerbuildów z tylko jednym przeznaczeniem jest po prostu skutkiem ograniczeń rozwoju jednej postaci w grze.

Jestem podobno błaznem wiec sie nie znam - pozdrawiam Wichurę który zapewne zaraz mnie pojedzie od idoty z takimi pomysłami  i tych jemu podobnych też - a niech tam błazen ma bawic to sie bawcie 

Zanczy zabolało cie stwierdzenie ze głupi jestes ?? Boże na dodatek miękka pipka.

I po co takie komentarze .. PO CO?
« Reply #101 on: June 10, 2010, 11:53:37 pm »

Yhym, i przyjdzie Duża Zła Buka Bethesda i zeżre FOnline razem z serwerem i wnukami dev-teamu.

Zwłaszcza gdyby to były opłaty rzędu 1-2$ za stworzenie konta, dodajmy do tego obecnie żałosny playerbase i wyszło by, że napisanie pozwu przez prawnika jest więcej warte niż te Fonlinowe opłaty.
Bez przesady, żeby oni się tym zainteresowali to potrzebny jest komercyjny sukces i solidny przychód.

Zwiększenie uniwersalności postaci to jedna sprawa, ale ważne jest również to, że przy likwidacji istniejących ograniczeń w rozwoju, gracz grający solo będzie miał dłuższą przyjemność z gry. Prawda jest bowiem taka, że gra, w obecnej postaci, nie oferuje dużo osobom, które nie chcą się łączyć w gangi (rozumiem, że pierwotnie miał to być to faction mod, ale i tak znaczna większość osób gra solo, więc warto o nich również pomyśleć). Gracze, którzy dobili do 21 levelu zaczynają zarzynać pozostałych wcale nie dlatego, że są skurwysynami, ale dlatego, że nie mają nic więcej do roboty. Pomyśl: dłuższy czas awansowania postaci = mniej bezmyślnej przemocy. Chodzi też o to, żeby awansowanie postaci było bardziej równomierne, a zwiększenie ilości SP na level spowoduje dosłownie przepastną różnicę między np. gościem na 3 levelu a 6. Z tego też względu myślę, że podzielenie niektórych najmocniejszych perków na kilka poziomów byłoby również wskazane.

Solo to nie znaczy, że nie wchodzi się w interakcje z innymi tylko, że nie gramy w zorganizowanej grupie. Obecnie i tak można być w dużym stopniu samowystarczalnym jedną postacią, ale bez przesady nie dobijajmy i tak już ledwo dyszącego handlu. To, że niektórzy nie mają życia i mają czas na wygrindowanie 4-5 postaci od wszystkiego nie znaczy, iż każdy musi tak grać.
Inni natomiast mogą się przecież dogadać, nie brakuje crafterów grających solo - ja zamiast marnować życie na 2 alty do kopania wole po prostu kupić sobie od czasu do czasu hurtową ilość uzbrojenia.
Dziwi mnie, że to takie niepopularne.
« Last Edit: June 11, 2010, 12:02:07 am by Yanglegend »

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #102 on: June 10, 2010, 11:57:56 pm »

Wichura, mysle że moglbys zebrac fakty do kupy i umiescic na anglojezycznej częsci forum. Mój angielski niestety nie jest na tyle dobry bym sie tego podjal.
Done and done. Dodawajcie sweetaśne komcie, zwłaszcza eksperci od PvP - nie czuję się uprawiony do zabierania głosu w sprawie relogów na alty zawieszone nad miastami i tak dalej, a tym bardziej nie mam pomysłu jak to rozwiązać.

Zwłaszcza gdyby to były opłaty rzędu 1-2$ za stworzenie konta, dodajmy do tego obecnie żałosny playerbase i wyszło by, że Bethesda napisanie pozwu przez prawnika jest więcej warte niż te Fonlinowe opłaty.
Franz Maurer skomentowałby to krótko - "w imię zasad", coś tam dalej było.
Tego rodzaju firm nie interesuje zysk sam w sobie czy koszty postępowania, one chcą zeżreć z kopytami każdego, kto choćby spróbuje ściągnąć im z potencjalnych zysków nawet centa. Dlaczego FO utrzymuje się tylko z dobrowolnych datków?
Nie biegaj za stadem.

« Reply #103 on: June 11, 2010, 12:17:27 am »

Z tego co tu wyczytałem, to poprostu alty powinny być zabronione. I to by było najlepsze rozwiązanie (raczej nie do zralizowania).

Co do PowerBuildow fakt nie ma co ograniczać (mój bład). Powinni być ludzie nastawieni tylko na PK (żeby byli ludzie anty PK).

Co do zniesienia cap lvl, jest to dla mnie nie do przyjecia. Choć nie mowie, że cap lvl w przyszłosci nie mogł by być wiekszy.

Co do braku zajęć na 21 lvl, to nie wiem o co chodzi. Mam od dłuszego czasu ten lvl i na brak zajeć nie narzekam. Sądze że w finalnej wersj bedzie masa questów na zabicie czasu na tym lvlu (w stylu Fallouta oczywiście). A teraz nasi kochani twórcy zajmuja sie stabilizacja postaci, mechaniką i ulepszaniem silnika gry.

The Scars
« Reply #104 on: June 11, 2010, 12:25:02 am »

Co do braku zajęć na 21 lvl, to nie wiem o co chodzi. Mam od dłuszego czasu ten lvl i na brak zajeć nie narzekam. Sądze że w finalnej wersj bedzie masa questów na zabicie czasu na tym lvlu (w stylu Fallouta oczywiście). A teraz nasi kochani twórcy zajmuja sie stabilizacja postaci, mechaniką i ulepszaniem silnika gry.

Ja też mam świetne zajęcie ostatnio - uwielbiam kręcić się po Broken Hills i zabijać ludzi wychodzących z kopalni ;) - rewelacyjna zabawa. Polecam.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15

Page created in 0.098 seconds with 23 queries.