@Manero, chodziło mi tylko to, że prosili o system na który teraz psioczą. :DDD Znerf mi to, znerf mi tamto!! Karabiny za mocne, lasery za słabe! A spierdalaj.
@Wredny, nie mów mi o epiwieniu itp. Dla was istnieje tylko - gracz rlp (e - piwek) albo ganker. I nic pośredniego. Taka jakaś wyobraźnia u was.... Ja też nie rolplejuje gdy nie trzeba, bo mi się nie chce. No bez przesady. Mam system pośredni, taki jak reszta community - czyli z przymrużeniem oka, ale z szacunkieim dla fanadomu. I o tym właśnie MÓWIŁEM. Czytaj ze zrozumieniem. Taki gracz nie zniży się do wykorzystania exploitów, nawet jesli je zna. Po co mu to? On przyszedł tutaj grać, nie chomikować i chomikować więcej stuffu.
Ja myślę, że ktoś te zwierzątka kiedyś bardzo zbił (nie mam nic przeciwko pvp, też zabijam, gdy widzę okazję, szanuje poważne walki w miastach) i oni teraz exploitują.
Nie o to chodzi. Jest różnica między klikaczem, a graczem - durnym dzieckiem, a w miarę dorosłą osobą, która odpowiada za swoje czyny.
Na które pytanie ci nie odpowiedziałem.. Ale może mi się po prostu nie chce. Zwróć na to swoją, niebywałą, uwagę.
@White nie wiem o co ci chodzi. Ale raczej sobie nie róbcie ze mnie wroga publicznego nr 1. Bo ktoś będzie się z tego bardzo śmiał.
No chyba, że już musicie... Ale hejtmode off. Po słabo wam tu idzie panowanie nad tym. Jak widzę... Polacy.
Chamstwo tu, kurwa, u was straszne jest, nie zwróciliście uwagi? ze aż trochę mnie zatkało jednak, gdy pierwszy raz odwiedziłem "Polskie Pustkowia" A do grzecznych osób nie należę.
I to ma być to nasze FonlinePL: Następne Pokolenie? Nasze dzieci, krwawica, i śmierć na ruskiej ziemi? Poczytajcie sobie trochę Shamo, jak oni tam się do siebie odnoszą. Szacunek dużo nie kosztuje, a bierze się, przede wszystkim, z okazywania go innym.