Według mnie najlepsze mapy. stronka o modzie
Piwosz ogarnij się, znawco klimatu i true hardkorze, widać że należysz do grupy "nic nowego, bo stare dobre, fallout 3 i nowe vegas zło". Piękna nienawiść ludzi, bo co robi to surf seler i kilku gości z rpg codex? Australie też hejtujcie za mapy, haha a czemu nie za klimat? Ogarnijcie się nikt wam nie każe w to grać, ale nie każcie im co mają robić. Na mody do fall też narzekaliście 10 lat temu?
Meanwhile.... In Australia
Stare dobre, klimatu mega pixeli, grafiki "8bitowej" nie uda się łatwo zastąpić wygładzaniem, renderowaniem terenu, grafiką 3d i lampkami które się świecą jak psu jaja. Nie grałem w F3, NV, nie moje klimaty. W FO:A też nie grałem, bo mapy odrzucają, podobnie jak większość amatorskich klonów. Trudno by było "hejtować" za klimat ten klon, skoro czerpie z F2, pomyśl czasami zanim napiszesz.W mody do F też nie grałem, ponieważ na modemie ciężko by było je ściągnąć, a na płytkach mało ich było.
Chłopie jest 2012 rok, trzeba iść z postępem, a gry w odświeżonej wersji nie muszą być gorsze, chujowsze od klasyków. "What Remains" to nie fall 2, to całkiem odrębna gra z inną historią, regionem, coś nowego. Skoro jest postęp to dlaczego z niego nie korzystać? Australia to zajefajny pomysł, tylko gościu nie ma *jeszcze* skilla ogólnie do wszystkiego Mapy są okropne, brak klimatu australii, ale może się wyrobi a jak nie to ktoś inny to dokonczy jak pewnie europe która znowu "powstaje" Kurwa tak samo rosyjskie serwery z drobnymi zmianami, +5hp armor, fixed terminator. Nie ma co, nikt i tak za 5 lat nie będzie już grał.
a wogóle to po chuj jak to wszystko wypisuje.
Mapy są boskie, czuć klimat mroźnych terenów
Hahaha te mapy wyglądają jak tapeta w pokoju mojej 9letniej siostry.