jak wam sie w tym sezonie napierdala?
Idiotów tutaj nie brakuje, uwierz mi.
(...)gubisz walizkę to idziesz i mówisz im, spada ci rep ale nie jakoś tam drastycznie, oni bla bla bla coś tak kurwią, a potem bierzesz ten quest jeszcze raz i tyle
właśnie starałem się dostosować, więc może powinieneś się cieszyć, że nie załapałeś?do idiotów niewątpliwie nie należy Jack ale czy jest pewien tych informacji z forum? gdy spróbowałem ponownie pgadać z Marshallem (to ten, który daje quest z walizką) spytał mnie się (retorycznie) czy żartuję i dał do zrozumienia, że nie potrzebują tutaj takich jak ja.
do idiotów niewątpliwie nie należy Jack ale czy jest pewien tych informacji z forum? gdy spróbowałem ponownie pgadać z Marshallem (to ten, który daje quest z walizką) spytał mnie się (retorycznie) czy żartuję i dał do zrozumienia, że nie potrzebują tutaj takich jak ja.
jak wam sie w tym sezonie napierdala? mnie jako melee-loner calkiem zajebiscie, wlasnie robie pozytek z wakizashi blade, niezle ostrze.
tak spytam, znacie jakis sposob na znikajacy z wm cave?wiem ze wystarczy wylogowac sie w srodku bazy (dokladniej w samej jaskini) po wyjsciu na zewnetrzna czesc gra jakby zalicza ze znasz lokacje bazy. wychodzac odrazu z zewnetrznej czesci tez znika z wm. (uciazliwe, ciezko za kazdym razem wylogowywac sie w bazie).to prawda ze w takiej sytuacji gm moze zwrocic capsy?
Teraz podobno plasma rifle jest slabszy, ale ile w tym prawdy to nie wiem bo nie uzywam.