Wiekszość support perków w tym awarness nie mają wymogu charyzmy. W sumie nie słyszałem by któreś miało
Elo nub0pkerzy i nubofraj3rzy, to znowu ja, ze swoimi nuboflejmerskimi pytaniami. trololo make me pro!a problemik mam następujący: jak stracę walizeczkę, wiecie, tę od GunRunnersów, przez jakiegoś mega-nubo-PKera, w drodze do, powiedzmy, SF to co? ogólna kicha czy jest jakiś bug czy tam exploit w ramach ratunku, jak to zwykle bywa w takich sytuacjach i w takich grach typu endless_OBT?konkretnie mam na myśli dostarczenie całkiem świeżej walizeczki nieszczęśnikowi przez jakiegoś naprędce wyekspionego do 5lvl alta, który weźmie ten kurierski quest. miał ktoś takie doświadczenie? zwłaszcza Wichura lubi wszystko sprawdzać na własnej skórze, więc może mi tego oszczędzi?narta ziomy!
nic kurwa nie zrozumiałem.
głupio byłoby spieprzyć u nich reputację z powodu(...)
skoro nie kumasz nie musisz być od razu taki explicite. inni też nie kąsają tej bryły. a tak się starałem, żeby być taki pro i w stylu tego forum. skupcie się na dwóch ostatnich pytaniach, resztę postu pomijając. czy jak stracę walizkę od GunRunnersów i dostarczę sobie nową, to będę mógł dokończyć ten quest???
Bonus Ranged Damage Ranks: 2 Generic requirements: Level at least 9, Small Guns or Big Guns at least 150 (rank 1); Level at least 12, Small Guns or Big Guns at least 175 (rank 2) Description: Your training in firearms and other ranged weapons has made you more deadly in ranged combat. For each level of this Perk, you do +2 points of damage with ranged weapons.Spray and Pray Ranks: 1 Generic requirements: Level at least 6, Small Guns or Big Guns at least 125 Description: You cover your target in bullets... one of them is bound to find a hole. You ignore armour’s Critical Modifier.1 czy te 2 perki sa dobre dla snipera??2 oraz czy moglby ktos dobrze przetlumaczyc bo translator to jest porazka ;d3 oraz z kad wziasc blueprintsy??odpowiadac
pisze sie skad, i wziac