jak wam sie w tym sezonie napierdala? mnie jako melee-loner całkiem zajebiście, właśnie robię pożytek z wakizashi blade, niezle ostrze.
ROZPISZE CI TO W PTK1. podobają mi się motyw z blueprintami2. ale nie podoba mi się sposób ich zdobywania otwieranie skrzynek jest kurewsko nudne3.system tc utwierdził mnie w przekonaniu, ze ta gra to symulator czekania. W tym ze wcześniej się stało po 10-15 min a teraz po 3h-9h4.co do hth Koleś z pieści na sneaku napierdalający 200+ w głowę na combat helmet mk II (nie skomentuje)5.alieny w kopali reding respią eis stanowczo za szybko 6.rzeczy u npc respią się za wolno np detonatory co 5h - 8h 7.nie opłaca sie crafting dragów stimpakow itp np : Buffaut super stimpak 8.puste eqantery np 80's initied patrole itp9.ruskie za dużo sie nachapali na exploidach10. strażnicy krzyczą jak sie przy nich stoi 11.fast relogi są spoko już mam 8 bojówek i mogę wpadać pokoleji 12. HH wywraca ludzi co hit (fajny trolling)13. sneakerzy z plazma granatami (zabijają cie na hita a jak nie na hita to zaraz poprawia następnym w starciu 1vs1 brak szans )14. tytoń w bazie mi sie nie respino to by było na tyle miłej lektury
o o co chodzi z własną kopalnia może ktoś mi wytłumaczyć bo zastanawiam sie nad kupnem
3.system tc utwierdził mnie w przekonaniu, ze ta gra to symulator czekania. W tym ze wcześniej się stało po 10-15 min a teraz po 3h-9h
9.ruskie za dużo sie nachapali na exploidach
...jakby mniej mutantów, za drogie są czy co.
jest moze ktos kto gra na integrze intela (gma hd) i mu gra klatkuje badz mulowato chodzi?
Witam mam pytanko gdzie się znajduje bp ?
1. co sie stalo po wipie z pokojami hotelowymi?2. jak zabijac krowki na 2 levelu? mam miec small gunnera z craftingiem na poczatek