Mauser wystarczy zeby zabic krowe?
Cs-y i ich odpowiedzi to po prostu żenada co widać po ich zachowaniu
ciezko gra sie po wipie bug na bugu, nowi maja przej... nawet nie moge wynajac domku w NCR
1. co sie stalo po wipie z pokojami hotelowymi?2. jak zabijac krowki na 2 levelu? mam miec small gunnera z craftingiem na poczatek
Pojawia się stara śpiewka: "And what is it you guys call yourselves, anyway ? [Make sure that everyone in your group is following you right now, otherwise they won't count as members]"Wpisujemy jedną, drugą, trzecią a on że nigdy o nas nie słyszał (czy jakoś tak). Czy może ktoś wyjaśnić jak się teraz za to zabrać ? (raczej nie doczekamy się kolejnej serii "Generic Name" zresztą wolelibyśmy nazywać się nieco ambitniej.
hej,mam pytanie retoryczne, no może nie do końca, bo po prawdzie nie sprawdziłem tego ficzera/eksplojta ale coś tam próbowałem.. i wyszło!-jak jeden gracz, z jednego kompa, z jednym ip, bez dual logów, proxy itp. może kupić bazę???do tego wszystko legalnie, zgodnie z zasadami, może tylko trochę nieczysto.
Zrób to na proxy i tyle.Zakładanie tenta takim sposobem jest legalne.
2012-01-08.log:12:47:|55<lexx> dual log is okay-ish until it doesnt break the game to some extend 2012-01-08.log:12:49:|39<lexx> [12:48] Johnny_Nuclear so fightis with 10 alts on wm << this is considered gamebreaking 2012-01-08.log:12:50:|15<lexx> it is 2012-01-08.log:12:50:|57<lexx> well, using dual log to win in tc or to pwn noobs is considered gamebreaking 2012-01-08.log:12:51:|07<lexx> but if you dual log to move items from one char to the other, it's ok-ish