Other > Zaginione holotaśmy

Inicjatywa kreatywna

<< < (34/57) > >>

skejwen:

--- Quote from: Giemz on February 03, 2010, 04:48:50 pm ---A wlasnie, jest ktos kto zajmuje sie ta strona na wiki? Bo dopoki nie zostane confirmed userem to nie moge jej edytowac i dodawac swoich obrazków. No a wlasnie, jesli maja to byc tylko modele do stricte animacji postaci z tej odleglosci to pokojnie cylindry mozna robic 8 scienne i odpuscic sobie takie detale jak chociaz ta poprzeczka w super sledgu.

--- End quote ---

nawet i 6-5 cio scienne ;]

SmartCheetah:
Z racji tego że mam sporawe problemy z teksturowaniem wszystkiego poza 10mm myślę że będę musiał nieco przerobić modele. W sobotę zajmę się G-11, bozara odłożę na później. Nie wiem jak w blenderze, ale w Wingsie niewielki niezauważony błąd przy przykładowymusuwaniu kończy się błędami przy nakładaniu teksturki ;/
Ale czas i tak nie był stracony bo poznałem parę świetnych opcji których wcześniej nie rozumiałem. W razie czego myślę że teraźniejsze modele mogą nadawać się do testów (Teksturowanie ich mija się z celem, przynajmniej w wingsie. Niektórych elementów po prostu się nie da z powodu jakiegoś błędu >.>) więc jak coś - piszcie to wrzucę.

Na weekendzie zajmę się wersją wolną od błędów i oteksturuje 10mm (a raczej spróbuję:P)

Giemz:
No prosze, jeszcze troche i nawet będę umiał zrobić coś co wygląda w porządku. O to chodziło?

TommyTheGun:
No cóż... Tworzenie przedmiotów o małej ilości poly na razie wychodzi mi średnio ale cóż...

Jakieś uwagi? Rady?

Wrzucać to na tę stronkę wiki?

Edyta:

Hmm... Od razu po wrzuceniu tego, zwrocilem uwage na zla odleglosc miedzy magazynkiem i raczka. Przy okazji udalo mi sie wywalic pare poly. Różnica żadna (oprócz tej porządanej) a poly zawsze trochę mniej :)

Rejfyl:
Myślę, że naprawdę wystarczy tylko zachowanie kształtu. Resztę załatwią tekstury. M.in dlatego mój model tommyguna był taki prymitywny. Sprawdziłem, że na dużym zoomout wygląda ok. Wyzwaniem będzie stworzyć modele postaci..:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version