Other > Zaginione holotaśmy
Inicjatywa kreatywna
wrednypiwosz:
--- Quote from: skejwen on February 02, 2010, 06:18:24 pm ---Dodane a nie wymieniane ;)
--- End quote ---
Ale do czego Ty chcesz je dodać?
ps. dodaj ten link http://www.fo2238.fodev.net/wiki/3d_graphics_development_tracker do pierwszego postu w tym temacie.
skejwen:
Ja do niczego... tylko pytam czy ktos jest w stanie zrobic, by wygladaly bardziej fallout'owo...
Co do renderow broni - mam taka skromna prosbe - robcie je +/- z takiej samej perspektywy jaka jest na sprajcie (tak gwoli trzymania porzadku na wiki)... ;)
SmartCheetah:
W każdym modelu zrobiłem autosmooth, i w takiej wersji będę screenował. W dodatku usunąłem masę niepotrzebnych jak się okazuje polygonów. Po 20-30na model, więc... ;) Trochę później zamieszczę wszystkie screeny + polycount. No i jednak zedytuję bozara by wyglądał bardziej falloutowo (Inna wyżej ustawiona luneta, nieco dłuższa rączka/krótszy magazynek, grubsza obudowa nad dwójnogiem)
EDIT: Chyba już rozumiem co to znaczy oszczędność polygonów. Zero straty jakości a G-11 straciło jakoś 80polygonów :P
wrednypiwosz:
Wersja bardziej optymalna.
baaelSiljan:
--- Quote from: skejwen on February 02, 2010, 03:08:11 pm --- maszynka do robienia fajek
automat do fajek
maszynka do robienia nuka coli
--- End quote ---
bomba! mi się podoba i to bardzo
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version