fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • April 27, 2024, 01:31:13 pm
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: [1] 2 3

Author Topic: Česko-Slovenská věštírna !  (Read 6762 times)

Česko-Slovenská věštírna !
« on: August 18, 2010, 01:43:07 pm »

Tak pánové. Kam myslíte že směřuje tahle hra ? Myslíte že se to celé hroutí jako domeček z karet ? Nebo myslíte že to je normální a po Wipu bude zase klid a mír ?

Pište co si myslíte. Prosím nenadávejte tu na GMka aby to tady neskončilo v Junku. Jestli přece jen chcete nadávat tak to napište jako já, přes šifru : Ten Žábožrout z Francie co je jakoby Game Master, a ta Holka Co Má Na Obličejí Jebáky S B Na Konci  8)

Ale spíš přece jenom Nenadávejte
« Last Edit: August 18, 2010, 01:58:40 pm by Hololasima »
Logged
Avatar: Equality of rights for ghouls!

Bantz

  • Mao!Mao!
    • Gang VŠB
  • Offline
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #1 on: August 18, 2010, 01:54:13 pm »

Na GM žádné nadávky ani přes sebelepší šifry, je to zbytečný a může nám to jenom uškodit. České subfórum už má jedno varování!

Myslím, že v současnosti hra neprochází nějak zvlášt jedinečnou fází. Po dlouhé době po wipu hra ztrácí štávu, ale takhle to bylo vždycky, to není žadné překvapení. Po wipu to zase bude na dva měsíce sranda, ať už udělají jakýkoliv změny. Na developery pro lenost můžeme nadávat až se uvidí co změnili/nezměnili.
« Last Edit: August 18, 2010, 06:56:30 pm by Bantz »
Logged

Enzo

  • Homeless wastelander
  • Offline
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #2 on: August 18, 2010, 08:14:40 pm »

popravdě začínám mít trochu obavy z toho že bude hodně omezený craftění... momentálně se nám docela pěkně začíná rozjíždět gang obchodníků a jestli po wipu dojde na to, že kromě umírání v nechráněných dolech při těžbě se následně bude ještě umírat ve special lokacích určených ke craftění, tak mě to obchodování asi přestane bavit hodně rychle... vzhledem k tomu, že PvP mě nějak nikdy nebavilo, tak tím pro mě asi Fonline skončí...
Logged
Enzo Wolf
former President of Fenix Trading company
former Trading counsellor of former Gray Rock village :D

KraftikBG

  • New generation of bombs...
  • Offline
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #3 on: August 18, 2010, 08:48:32 pm »

Ak mám popravde povedat , ja už len čakám na Wipe a končím.Možno sa k tejto hre ešte niekedy vrátim ale nieje to moc pravdepodobné.
Logged
Events ,fun,criticals,GvG,PvP,PvE,crafting,trading,(banning),looting  ,talking , lame admins,  ragequits.That all is in this game = FOnline 2238 , now it´s fu**ed GAME !

Sius

  • Sheep EX machina!
  • Offline
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #4 on: August 18, 2010, 11:48:41 pm »

Kdyby tu na fóru byl plugin pro hraní FOnline přes prohlížeč, tak bych to i hrál :D. Mám tu nalítaných slušných 10dní, 1 hodinu a 59 minut (než to dopíšu tak 2 hodiny) což sem online na 2238 nestrávil ani za 3 a 4tou sezónu dohromady. Jednoduše některé věci překombinovali a moc se snaží skloubit mmo a klasiku s tím, že chcou za každou cenu zachovat klasiku. Ale to nejde a kvůli tomu tady vždycky dělají jeden krok vpřed a dva vzad. Uvidíme co wipe přinese, ale pokud se nestane zázrak, tak budu u FOnline zatím furt jen dohlížet na gang web, očumovat fórum a semtam mumble.

Surf

  • Moderator
  • это моё.
  • Offline
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #5 on: August 19, 2010, 12:19:59 am »

Na GM žádné nadávky ani přes sebelepší šifry, je to zbytečný a může nám to jenom uškodit. České subfórum už má jedno varování!

Just wanted to point that out again. ;) Ofcourse you can talk over these things here, it's totally ok.
But please don't let it take out of hand, as Bantz said this Subforum already has a warning.
But at the moment everything is fine in this topic, leave the discussion on this level and we are fine. ;)

hejmr

  • Berlin.
  • Offline
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #6 on: August 19, 2010, 05:41:54 am »

Já nechcu wipe, já se bavim. Je to všecko super.
Logged
Ok gente, temos que ficar calmos e fazer a coisa certa. Temos que matar Mushushu e o enterrar no quintal de Napalm.

RestarT

  • MC Vagina is back!
  • Offline
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #7 on: August 19, 2010, 09:19:54 am »

Hrozím se wipu...
Nechci vidět co udělají s drogama, jakým způsobem zase oslabí big gunery a hlavně to kraftění... To pak vyrobit bude nadlidskej úkol-asi jako teď zkusit přes den natěžit v BH uran... Podle mně místo kde se budou vyrábět BG bude 24/7 zabraný Rogues nebo nějakým velkým gangem a nebude skoro možný něco vyrobit... Ale tak to se říkalo i o nechráněných dolech, výrobě MFC v Maripose a nakonec to tak strašný nebylo, ale získat zadarmo suroviny např. na avenger je hodně velký lákadlo, to není jak 4 HQ rudy, kvůli těm se nevyplatí v tom dole celej den běhat a hlídat jestli někdo těží nebo ne...
Uvidíme jak se to vyvrbí, každopádně já už teďka moc nehraju, takže pokud ta hra bude ještě v horším stavu tak končím úplně.
Logged
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #8 on: August 19, 2010, 10:34:55 am »

Mozna by nekdo mohl shrnout, jake novinky se chystaji, ja si vzpomenu jen na par:

Specialni lokace pro krafteni itemu - Prijde mi zbytecny protahovat uz tak dost nudnou a monotonni cast hry. Chapu, ze chteji regulovat pocet itemu ve hre, ale asi nechapou, ze at udelaji cokoliv, PVP gangy budou mit vzdy hromady toho nejlepsiho stuffu. Akorat tim omezuji jednotlivce a male gangy. A pokud chteji podporit potycky nezi hraci na mistech, kde se tezi/vyrabi, at si uvedomi, jak to ted vypada v dolech. 90% chodi do dolu jen s kladivem, protoze nema smysl tam ztratit natezene veci a k tomu jeste zbroj a zbran, kterou bych si tam bral na obranu proti PKckum. To same dopadne s tema lokacema na vyrobu, spousta lidi tam bude chodit jen s materialem na vyrobu, takze to bude raj pro PKcka a frustrace pro bezne hrace. A neplati to jen pro samostatne hrajici hrace, prece jen kdyz chci vyrobit treba 300 AP munice (nevim, kolik presne se da vycraftit za hodinu bez pouziti triku, ktery bude predpokladam opraven, ale o moc vic to asi nebude), tak nebudu burcovat cely gang, at me jde chranit, zatimco to budu vyrabet.

Drogy - Osobne tady nevidim moc problem. Bude mnohem vetsi vyzva vymyslet powerbuild (i kdyz po nejaky chvili se to zas ustali na par nejlepsich buildech, ale aspon to objevovani, co je nej, bude na nejakou dobu sranda) - nebude uz mozne mit 3 bursty najednou ani 2 vystrely ze sniperky najednou. Je samozrejme otazka, co to udela s vybalancovanim BG vs. sniper, ktere mi ted prislo docela v pohode, ale vzhledem k tomu, ze je to omezeni pro obe tridy, mohlo by to byt zase jakz takz vyvazene. Co se mi moc nelibi je, ze treba jet nerfnuli az moc a nebude moc pouzitelny, narozdil od psycha, ktere se zda byt zas mozna az moc dobre (a dokonce si umim prestavit pouziti treba na laseroveho snipera, zatimco do ted bylo psycho pro snipery zapovezene), ale jejich vybalancovani jeste muze byt predmetem dalsich updatu hry nekdy v budoucnosti, tak bych to tolik neresil.

Nerf fast shotu - Vicemene nic spatneho, spolu se zmenou drog to omezi big guny na dva bursty v kuse, coz jsem okomentoval vyse.
« Last Edit: August 19, 2010, 10:38:41 am by Nostrum »
Logged

RestarT

  • MC Vagina is back!
  • Offline
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #9 on: August 19, 2010, 11:09:02 am »

Já nevím proč furt chcou vše nerfovat, proč oslabit tak brutálně big guny? Šak jak sem psal v jiným topicu tak miniguner a avengerem, BA, 2*jet, 2*psycho, 3*super stimp a 600-1000 5mm AP má u sebe equip v hodnotě 40-50k zátek (záleží na množství munice) takže když v boji umře tak je to dost citelná ztráta...
Každopádně uvidíme jak to bude vypadat, ale podle mně se vrátíme do začátků oben bety (cca před rokem) kdy drogy neměl nikdo... Protože tam už se prostě nevyplatí vzít si jet kterej dá např. +1 AB, když addict bude stejne jako je teď... To si na postavu dám radši action boy jako za starejch časů...
Logged

Sius

  • Sheep EX machina!
  • Offline
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #10 on: August 19, 2010, 11:16:24 am »

Nehodnoť dne před večerem. Já se na update těším, protože si furt opakuju, že nudnější to už udělat nemůžou, takže z tadyma můžeme jít jenom k lepšímu.

RestarT

  • MC Vagina is back!
  • Offline
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #11 on: August 19, 2010, 11:38:11 am »

Šak říkám:
Každopádně uvidíme jak to bude vypadat...
Logged

Mayck

  • Rotator
  • ...shhhh...
  • Offline
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #12 on: August 19, 2010, 12:50:51 pm »

Já osobně doufám, že něco udělaj s výbušninami, který jsou v posledních dvou érách úplně k ničemu, kromě suicide bombingu - dynamit  je narozdíl od C4ky v pvp naprosto nepoužitelný (ale je pravda, že s C4kou by stačilo podminovat místo, kde se kempí při TC [a tak by to bylo dost overpowered]) a zázračná detekce NPCček, který vždycky vidí jak se položí dynamit na zem, dotyčnýho zastřelej, ale přesto nejsou schopný ten dynamit sebrat (kam se poděla logika?), ale docela oceňuju, že se nejde relognout dokud tiká časovač na nastavenym dynamitu (alespoň nejde trollit s altama)

Na ten wipe a rebalance zbraní jsem zvědavej... snad s tim, že se nerfnou BigGuns, bude alespoň plamenomet použitelný na něco jinýho než expení.

Jelikož skoro z každým wipem přijde překopání celýho systému a změny se skoro vůbec nehlásí předem, tak nemám tušení kam to směřuje, každá éra směřuje jinam...
Logged

Enzo

  • Homeless wastelander
  • Offline
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #13 on: August 20, 2010, 08:39:16 pm »

popravdě tohle je podle mě jeden z těch inteligentnějších kroků co admini za poslední dobu udělali... pokud někdo používá aimboty a jiný "veselý" záležitosti - a nebudeme si namlouvat, že tyhle věci nikdo ze zabanovaných nepoužíval (zažil jsem několikrát dialogy i přímo v NCR, kde si lidi pochvalovali jak je ten novej aimbot super, ať už cizinci nebo Češi) - tak si ten ban zasloužil... je pravda, že to nejspíš mohl schytat i někdo "nevinnej", ale nikdy se nic nepovede na 100% a každej kdo používá jakejkoli přídavnej program, kterej mu hru usnadňuje oproti jiným hráčům, musí počítat s tím, že si tím vyslouží banánek...
Hysterie, kterou okolo toho spousta lidí rozpoutává je spíš zábavná... skoro mám chuť založit vlákno "Dont whine, wasteland is harsh" :D
Logged
Enzo Wolf
former President of Fenix Trading company
former Trading counsellor of former Gray Rock village :D
Re: Česko-Slovenská věštírna !
« Reply #14 on: August 20, 2010, 09:32:16 pm »

popravdě tohle je podle mě jeden z těch inteligentnějších kroků co admini za poslední dobu udělali... pokud někdo používá aimboty a jiný "veselý" záležitosti - a nebudeme si namlouvat, že tyhle věci nikdo ze zabanovaných nepoužíval (zažil jsem několikrát dialogy i přímo v NCR, kde si lidi pochvalovali jak je ten novej aimbot super, ať už cizinci nebo Češi) - tak si ten ban zasloužil... je pravda, že to nejspíš mohl schytat i někdo "nevinnej", ale nikdy se nic nepovede na 100% a každej kdo používá jakejkoli přídavnej program, kterej mu hru usnadňuje oproti jiným hráčům, musí počítat s tím, že si tím vyslouží banánek...
Hysterie, kterou okolo toho spousta lidí rozpoutává je spíš zábavná... skoro mám chuť založit vlákno "Dont whine, wasteland is harsh" :D

A vidíš, mě zase serou lidi co říkaj "Co jste čekali, vy jste ale hloupy, umři ty hnusnej citere". Myslíš že ty lidi jsou tak blbí a myslel si že jsou fakt nevinný ? Sorry asi ne.
Mě to třeba nijak nevadí ikdyž mám všechny chary pryč.
Jen chci vidět jak si to povíme až to Aimování bude ve hře jako feature, budeš číter nebo nebudeš ?
Logged
Avatar: Equality of rights for ghouls!
Pages: [1] 2 3
 

Page created in 0.087 seconds with 18 queries.