Już nie (c)histeryzujcie. Nie jest tak ciężko. Ta gra nie jest dla lołnerów - no chyba że się jest hardkorem i się potrafi stać przy skałach ponad 10 godzin. Small gunnerem i Energy Expertem (hybrydami) da się grać i to długo . Wystarczy pokrzyczeć na bazarku NCR lub w Hub przy karawanach o szukaniu towarzyszy i można iść spokojnie expić - jest zabawa - wrażenia z rozwalenia 14 bandytów w jednym enkounterze robi dużo .
Ja również jestem lonerem i całkiem przyjemnie mi sie gra. Krafce niewiele, ot czasem amunicje. Co do aktualnej sytuacji - kontrowersyjna zmiana mocy mobków wydaje mi się świetnym pomysłem. Może życie wastelandu przestanie być tak bardzo skoncentrowane w NCR. Jednak idiotyczne jest zmniejszanie zysków z polowania na bandytów (mających znacznie więcej hp). Logicznym by było - przeciwnik bardziej wymagający = wieksza nagroda. Gdybyśmy dostawali więcej xp za mocniejsze mobki, to było by dobre również dla niskolvlowych postaci, które otrzymywały by coś w zamian za trud i amunicję włożoną w ubicie skorpiona koksa.
Nie, że się czepiam, ale jeżeli na niskim lvl skorpion to był dla ciebie koks to chyba biłeś go energy weps barterem z gamblingiem używając plasma grenade bo tak naprawde to 1 strzał z byle czego aby zabić skorpiona więc nie gadaj głupot
Nie, że się czepiam, ale ostatnio zaroiło się tu i ówdzie od skorpionów z HP na poziomie 100+. Być może są one na jeden strzał z czegoś tam, jak wpadnie instakill na przykład.
Od ostatniego updata mam dość duży problem, a mianowicie po około 5-10 minutach gry obraz na monitorze rozjeżdża się, kolory zaczynają fiksować i jedyne co pozostaje mi zrobić to restart kompa. Wcześniej wyskakuje jakiś komunikat o błędzie, problemy ze sterownikami karty graficznej czy coś w tym stylu. Nie zdarza mi się to w trakcie surfowania po necie czy w podczas wykonywania innej aplikacji na kompie. Moja karta to ATI Radeon 9250. Nie jestem specem od komputerów, ale wydaje mi się, że to na 99% ma związek z tą konkretną grą. Czy jakiś posiadacz tej karty, poza mną, ma podobny problem? W obecnej sytuacji nie jestem w stanie niestety grać.