Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Pandemon:
Ja mam taki problem, że jak włączę czasami FOnline (niewazne czy z launchera czy z .exe) to wyskakuje błąd (treści niestety nie pamiętam a w logu nic nie pisze o tym) i gra się zamyka. Identycznie mam kiedy zamykam gre.
Nie jest to jakiś straszny problem, ale czasami żeby uruchomić grę muszę próbować po kilkanaście razy.
Exodusek:
--- Quote from: Pandemon on June 08, 2010, 11:32:45 am ---Ja mam taki problem, że jak włączę czasami FOnline (niewazne czy z launchera czy z .exe) to wyskakuje błąd (treści niestety nie pamiętam a w logu nic nie pisze o tym) i gra się zamyka. Identycznie mam kiedy zamykam gre.
Nie jest to jakiś straszny problem, ale czasami żeby uruchomić grę muszę próbować po kilkanaście razy.
--- End quote ---
Norma to problem od wiekow xD masz pewnie Viste albo Win7 ? nic na to narazie nie poradzisz :( chyba ze to naprawia.... kiedys...
jan0s1k:
tyleże kiedyś nie było aż tylu tych crashów ;) teraz czasem nawet milion razy (powiedzmy ;) cos koło 5-6 zazwyczaj) musze odpalać zanim się client uruchomi
Marszalek:
Ten sam problem , tyle że ja mam XP i razem z klientem mam ERROR Explorer.exe i znika mi pulpit :/ Straszliwie wkur### takie trzykrotne włączanie go przez Menedżera zadań Windows (ale to już chyba wina wieku mojego kompa).
cerberix:
--- Quote from: Pandemon on June 08, 2010, 11:32:45 am ---Ja mam taki problem, że jak włączę czasami FOnline (niewazne czy z launchera czy z .exe) to wyskakuje błąd (treści niestety nie pamiętam a w logu nic nie pisze o tym) i gra się zamyka. Identycznie mam kiedy zamykam gre.
--- End quote ---
Też mam taki problem, czasem za drugim razem gra się odpala a czasem za 3-4. Pewnie o takie coś chodzi co nie?
http://yfrog.com/j126045644p
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version