Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (99/102) > >>

TheRiot!:
jaki masz system ?

Florek:
manero, ja po ostatnim updacie też mam problemy ze stabilnością gry i systemu (GeForce 8500 GT). Czasami mam podobne objawy jak Ty, z tym, że na ogół udaje mi się odwiesić komputer.

Marszalek:
Heh Jako dumny posiadacz karty ATI radeon 9550 PRO i procesora AMD Sempron 3000+ :D nie odczuwam żadnych problemów .
Co innego starsze wersje bo wtedy gra prycinała lub wywalała się bez ostrzeżenia :/ Na drugim kompie (nowszym o niebo) gdzie mam windows 7 to nie chce mi się nawet włączać :/
Ogólnie najnowsza wersja dużo poprawiła.

manero:
Windows XP proffesional, wersja 2002, service pack 2

Bartosz:

--- Quote from: manero on June 03, 2010, 01:40:18 am ---Od ostatniego updata mam dość duży problem, a mianowicie po około 5-10 minutach gry obraz na monitorze rozjeżdża się, kolory zaczynają fiksować i jedyne co pozostaje mi zrobić to restart kompa. Wcześniej wyskakuje jakiś komunikat o błędzie, problemy ze sterownikami karty graficznej czy coś w tym stylu. Nie zdarza mi się to w trakcie surfowania po necie czy w podczas wykonywania innej aplikacji na kompie. Moja karta to ATI Radeon 9250. Nie jestem specem od komputerów, ale wydaje mi się, że to na 99% ma związek z tą konkretną grą. Czy jakiś posiadacz tej karty, poza mną, ma podobny problem? W obecnej sytuacji nie jestem w stanie niestety grać.

--- End quote ---

Może karteczka się przegrzewa? Podejrzewam, że ten model nie posiada czujnika, wybadaj palcem :D Chociaż karty graficzne wytrzymałe są w tej kwestii raczej, a FOnline nie jest jakimś tam demonem jeśli chodzi o wymagania. Popróbuj pobawić się różnymi opcjami grafiki (vsync?).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version