Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (98/102) > >>

Michail:

--- Quote from: Wichura on May 28, 2010, 06:09:08 pm ---Nie, że się czepiam, ale ostatnio zaroiło się tu i ówdzie od skorpionów z HP na poziomie 100+. Być może są one na jeden strzał z czegoś tam, jak wpadnie instakill na przykład.

--- End quote ---

No nie pie*dol  :o

W takim razie zwracam honor bo nie grałem od jakiegoś czasu, ale jeżeli to prawda to skorpiony z hp na poziomie 100+ to lekka przesada :D

Tomowolf:
Nom skopriony z 100 hp zniknęły . BTW gra ktośz was na laptopie z touchpadem ? :D:D ale nie polecam :P

Szczerze FOnline jest git  czekac tylko na 2.5d

TommyTheGun:
No ja od zawsze gram na laptopie i ciesze sie ze chociaz ten touchpad jest bo inaczej to juz w ogole byloby slabo. I polecam. Ale w turach ;)

TheRiot!:
nie wyobrażam sobie pk/real time na lapcu z touchpadem XD

manero:
Od ostatniego updata mam dość duży problem, a mianowicie po około 5-10 minutach gry obraz na monitorze rozjeżdża się, kolory zaczynają fiksować i jedyne co pozostaje mi zrobić to restart kompa. Wcześniej wyskakuje jakiś komunikat o błędzie, problemy ze sterownikami karty graficznej czy coś w tym stylu. Nie zdarza mi się to w trakcie surfowania po necie czy w podczas wykonywania innej aplikacji na kompie. Moja karta to ATI Radeon 9250. Nie jestem specem od komputerów, ale wydaje mi się, że to na 99% ma związek z tą konkretną grą. Czy jakiś posiadacz tej karty, poza mną, ma podobny problem? W obecnej sytuacji nie jestem w stanie niestety grać.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version