Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Tomowolf:
Już nie (c)histeryzujcie. Nie jest tak ciężko. Ta gra nie jest dla lołnerów - no chyba że się jest hardkorem i się potrafi stać przy skałach ponad 10 godzin. Small gunnerem i Energy Expertem (hybrydami) da się grać i to długo :). Wystarczy pokrzyczeć na bazarku NCR lub w Hub przy karawanach o szukaniu towarzyszy i można iść spokojnie expić - jest zabawa - wrażenia z rozwalenia 14 bandytów w jednym enkounterze robi dużo :).
TommyTheGun:
--- Quote from: Tomowolf on May 26, 2010, 06:59:31 pm ---Już nie (c)histeryzujcie. Nie jest tak ciężko. Ta gra nie jest dla lołnerów - no chyba że się jest hardkorem i się potrafi stać przy skałach ponad 10 godzin. Small gunnerem i Energy Expertem (hybrydami) da się grać i to długo :). Wystarczy pokrzyczeć na bazarku NCR lub w Hub przy karawanach o szukaniu towarzyszy i można iść spokojnie expić - jest zabawa - wrażenia z rozwalenia 14 bandytów w jednym enkounterze robi dużo :).
--- End quote ---
Erm...
Ja gram lonerem, nie wykraftowałem nic oprócz paru kurteczek w przerwie pomiędzy polowaniem i nie narzekam.
Serio - jest różnica pomiędzy "Jeszcze nie wykminiłem jak to zrobić" / "Nie umiem w ten sposób" czy "To nie moja działka" a "Nie da się" / "To nie jest gra dla".
Odyniec:
Ja również jestem lonerem i całkiem przyjemnie mi sie gra. Krafce niewiele, ot czasem amunicje. Co do aktualnej sytuacji - kontrowersyjna zmiana mocy mobków wydaje mi się świetnym pomysłem. Może życie wastelandu przestanie być tak bardzo skoncentrowane w NCR. Jednak idiotyczne jest zmniejszanie zysków z polowania na bandytów (mających znacznie więcej hp). Logicznym by było - przeciwnik bardziej wymagający = wieksza nagroda. Gdybyśmy dostawali więcej xp za mocniejsze mobki, to było by dobre również dla niskolvlowych postaci, które otrzymywały by coś w zamian za trud i amunicję włożoną w ubicie skorpiona koksa.
Michail:
--- Quote from: Odyniec on May 26, 2010, 10:07:00 pm ---Ja również jestem lonerem i całkiem przyjemnie mi sie gra. Krafce niewiele, ot czasem amunicje. Co do aktualnej sytuacji - kontrowersyjna zmiana mocy mobków wydaje mi się świetnym pomysłem. Może życie wastelandu przestanie być tak bardzo skoncentrowane w NCR. Jednak idiotyczne jest zmniejszanie zysków z polowania na bandytów (mających znacznie więcej hp). Logicznym by było - przeciwnik bardziej wymagający = wieksza nagroda. Gdybyśmy dostawali więcej xp za mocniejsze mobki, to było by dobre również dla niskolvlowych postaci, które otrzymywały by coś w zamian za trud i amunicję włożoną w ubicie skorpiona koksa.
--- End quote ---
Nie, że się czepiam, ale jeżeli na niskim lvl skorpion to był dla ciebie koks to chyba biłeś go energy weps barterem z gamblingiem używając plasma grenade bo tak naprawde to 1 strzał z byle czego aby zabić skorpiona więc nie gadaj głupot :D
Wichura:
--- Quote from: Michail on May 28, 2010, 05:52:07 pm ---Nie, że się czepiam, ale jeżeli na niskim lvl skorpion to był dla ciebie koks to chyba biłeś go energy weps barterem z gamblingiem używając plasma grenade bo tak naprawde to 1 strzał z byle czego aby zabić skorpiona więc nie gadaj głupot :D
--- End quote ---
Nie, że się czepiam, ale ostatnio zaroiło się tu i ówdzie od skorpionów z HP na poziomie 100+. Być może są one na jeden strzał z czegoś tam, jak wpadnie instakill na przykład.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version