Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (96/102) > >>

Lipskii:
Witam co się pozmieniało wracam do gry ;D hehe   

Wasteland mnie wzywa ;D

wrednypiwosz:

--- Quote from: Lipskii on May 02, 2010, 11:41:39 pm ---Witam co się pozmieniało wracam do gry ;D hehe   

Wasteland mnie wzywa ;D

--- End quote ---

http://fonline2238.blogspot.com/2010/03/changelog-25032010-and-server-wipe.html

Parano:
Nie wiem czemu od 26 kwietnia nie ma na forum w ogóle nowych changelogów. A zmian było sporo od tamtego czasu, jak choćby przy używaniu FA wyłączenie generowania czasu weakened co ułatwia korzystanie z pierwszej pomocy. Albo dodanie wygodnego przycisku ENTER przy podglądzie lokacji z WM.

W każdym razie po update z 25.05 zauważyłem:
- rysowanie trasy podróży na mapie świata
- silniejsze niektóre kreatury na encounterach, np. radskorpiony
- brahminy znowu atakują stadnie, a nie pojedynczo
- bandyci i inne grupki przestępcze na Pustkowiach nie mają już przy sobie jetów, część została także pozbawiona stimpacków i włóczni...
- zmiana w craftowaniu - póki co zauważyłem, niestety, że desert eagle robi się 3 razy większym kosztem...

Nie mogę potwierdzić, ale wydaje mi się, że znacznie szybciej idzie mi podróż po mapie świata. Podczas pisania tej wiadomości przebyłem całkiem sporą drogą  ;)

Onion:

--- Quote ---- bandyci i inne grupki przestępcze na Pustkowiach nie mają już przy sobie jetów, część została także pozbawiona stimpacków i włóczni...
--- End quote ---

Posiadają również znacznie mniejszą ilość amunicji.

vagabond:
jak tak dalej pójdzie to ludzie się zaczną na pięści bić, bo na broń będzie stać tylko wielkie gangi ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version