Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (95/102) > >>

Dark Angel:
No widze ,że nie tylko ja pykam w SAMPA ;) ...
komentarz do mojej aktualnej Wersji : jest dobrze , a nawet lepiej =D

Wichura:

--- Quote from: TheRiot! on April 23, 2010, 07:10:34 pm ---Wichuuura, za sponsoruj serwa RP i szalej tam z nickiem ' psychiczny szaleniec ' zabijając kobiety i dzieci :D

--- End quote ---
Miałem taki plan, żeby stworzyć w grze Hello Kitty Online bandę bezlitosnych psychopatów z laserowymi marchewkami i parasolkami Gaussa, ale obawiam się, że dostalibyśmy baty od tamtejszych powerbuildów. Poza tym instalka tego diabelstwa to ponad 2 GB (!).
I niczego nie będę sponsorował, trzymam się 2238, bo idzie w dobrą stronę. Jak będzie już jakiś stricte małpi serwer z brakiem craftu, questów i npców, za to z minigunami za dwa kapsle wszędzie wokoło, wszyscy na tym skorzystają. Różnorodność jest zawsze zaletą, młody padawanie.

Kamilu, całe dwa zdania (choć jedno jest zaledwie równoważnikiem, ale dobre i to), jestem pod wrażeniem.

Kharaam:
tzw. "robi postępy" bez obrazy, nie mogłem się powstrzymać

skejwen:

--- Quote from: Wichura on April 23, 2010, 06:14:21 am ---Tak, zwłaszcza dialogi i questy będą tu największym problemem :>

--- End quote ---

ot chocby po to zeby zrobic npca, ktory daje town control... albo na przyklad terminal gangu w "bazie" :)

jodwig:

--- Quote from: skejwen on April 24, 2010, 12:14:44 am ---ot chocby po to zeby zrobic npca, ktory daje town control... albo na przyklad terminal gangu w "bazie" :)

--- End quote ---

Łatwizna :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version