Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Wichura:
--- Quote from: TheRiot! on April 23, 2010, 05:32:51 pm ---tu chodzi o zabijaaanieee a nie o siedzenie w NCR przy spawnie i mówienie ' witaj przybyszu, masz może fajeczka? '
--- End quote ---
Widziałeś rolpleja jak świnia niebo, maleńki :>
Kharaam:
hej hej przed Wipowe kampowanie przy płonącej beczce w NCR i dialogi o uzależnieniu od nuka coli były bardzo miłym rolplejem, fightcluby, "szaleni prorocy" na pólnocy... :) oraz ostatnia zabawa w odzyskanie rudy uranu...
nie karzemy się innym bawić w nasze małe głupie rolpeje, a nawet zwykle nie chcemy was północniaków w naszej piaskownicy(poza pewnymi wyjątkami).
Szkoda że wy karzecie nam się bawić w wasze rozwalanko-napierdzielanki...
nie żebym narzekał na bycie rozwalanym, jak się z angielska mówi "WIH", w pełni akceptuje szalone grupy psychotycznych morderców w combat armorach, które szlajają się po wastelandzie, bez was ten świta byłby trochę nudny (podobnie jak bez Raidersów, Maruderów, Deathclawów...)- jak dla mnie stanowicie po prostu wyjątkowo wpieniający i ekstremalnie trudny encounter i tyle. Podsumowując proszę odpi.....cie się od naszych rolplejów i zostawcie nas w spokoju gdy bawimy się poukrywani gdzieś w zakamarkach tego ponurego świata... Ja wam zabawy nie psuję a wręcz umożliwiam, więc wy nie psujcie nam dobrego czasu...
i na koniec ad personam, "lolnij" się sam.
vilaz:
@Kharaam
Wściekły tłum do twojej dyspozycji, Sire! :>
Dajcie czasem znać, jak coś będziecie klecić Roleplayowego na irc ;)
jodwig:
--- Quote from: wrednypiwosz on April 23, 2010, 02:50:54 pm ---Zaczynasz pisać jak xeon.
--- End quote ---
Raczej jak "Xoen" :P
Roleplay rządzi :) pamiętam jak z kumplem poszliśmy do Hub poroleplayować, wredny barman nie chciał mi dać piwa za darmo, więc on, bywalcy, jak i cały bar spłonęły od miotaczy ognia :D
TheRiot!:
--- Quote from: Wichura on April 23, 2010, 05:35:13 pm ---Widziałeś rolpleja jak świnia niebo, maleńki :>
--- End quote ---
widziałem w SAMPie RP :D
jak checie to się bawcie w to, tylko pamiętajcie, że ten serwer nie jest do tego stworzony.
Wichuuura, za sponsoruj serwa RP i szalej tam z nickiem ' psychiczny szaleniec ' zabijając kobiety i dzieci :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version