Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Igliczka:
to jeszcze nic mi sie zdazaja crushe podczas wczytywania walki, cos pieknego.. Moze nie mam tego bardzo czest ale potrafi wkur**c, szczegolnie kiedy idzie sie opchnac stuff :/
ISn2:
Zaskakujace, zeby gra natywnie przeznaczona na Windowsa, pod Linuxem chodzila bezblednie ;)
Maciek:
miałem swego czasu podobne problemy jak u graczy w postach powyrzej. Grałem w FO na xp-ogólnie było ok(jesli nie działający launcher-trzeba ściągnąć net.framework), na viście tragedia, na win 7 trochę lepiej. W tych ostatnich 2ch systemach często miałem wyskakujące "jakieś" komunikaty na końcu które olewałem lbo ogólnie wszystko grało. 2 updaty wstecz przestał mi działać client ( nie tylko mi) i postanowiłem przeczytać ten komunikat :>. Wysłałem zgodnie z zaleceniem pliki *.dmp na podany email z krótką notką co i jak nie działa. Po kolejnym updacie gierka włącza/wyłącza się bez zarzutu i nie mam żadnych zawieszek okna itd. Polecam również aktualizację sterowników graficznych/ustawianie trybów zgodności z wcześniejszymi wersjami win/ustawienia win defender.
P.S. Billowi też wysłałem info z konfliktem na linii w7-FO, a niech się h*j zastanawia dlaczego :P
Floodnik:
--- Quote from: Maciek on September 22, 2010, 01:33:28 pm ---P.S. Billowi też wysłałem info z konfliktem na linii w7-FO, a niech się h*j zastanawia dlaczego :P
--- End quote ---
Po pierwsze, Bill nie jest ch*jem, Bill jest zaje*isty. Co masz do Billa?
Po drugie, Bill juz nie jest taka wazna osoba w Microsofcie.
Rozi:
Bill chyba już w ogóle nie jest ważny w Microsofcie.
Ale potwierdzam że gierka na Viscie poprawiła stabilność i już tak często nie wywala jak kiedyś, a czyniła to często.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version