Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Kharaam:
RR79 odkryłeś Amerykę w puszce od konserw... każdy kto czyta Changeloga do upadetów to wie.
Poza tym, ludzie bardzo długo marudzili na to utrudnienie, faktycznie było niezłym cierniem w dupie, szczególnie tuż po wipe gdy obcięli XP za crafting.
Jakby teraz wróciło do poprzedniego stanu, byłyby straszliwe ryki przeciwko...
RR79:
Wichura nie wiem o co ci chodzi z tym tekstem: "Rozumiem, poprawnie byłoby gdyby wszystkim leciał exp powolutki, a tobie jednemu szybko?"
Jeżeli chodzi o moją opinię to wolalem kiedy było trudniej WSZYSYKIM
TheRiot!:
synek, a teraz weź i wyexp coś gdy po zabiciu 2 centów dostajesz za nie 100 expa. Nie da się expić za bardzo na stealu ( kto ma wiedzieć ten wie :> ) , FA jest do dupy, craft - na bojówce odpada.
A teraz idziesz i możesz expić skillem BOJOWYM bo się nie ' terminuje ' ;d
Kharaam:
dobra ludzie zostawcie chłopaka w spokoju, bo jeszcze weźmie to do siebie. Jest tu nowy i nie kmini, nie jego wina. Wichura pojechał z grubej rury, w swoim stylu, bo faktycznie ten post trochę zagotował krew i można było mieć mniemanie, że "sobie expienie" jest wg. RR79 czymś niemoralnym...
RR79 co do Twojej opinii- niestety "wszyscy" wolą tak jak jest- 21 lvl to nie koniec tej gry, trzeba mieć jeszcze dobrego builda, umiejętności i zaplecze crafterskie, więc co z tego, że każdy będzie miał 21, jak nie wiele osób będzie umiało to dobrze wykorzystać?
RR79:
zgadzam się z toba Kharaam że gra nie kończy się na 21 lvl, ale uważam że jest po prostu teraz jest za łatwo wskakiwać na wyższy level. Ludzie mniej kombinują na pustkowiach jest po prostu za łatwo.
Ponadto jeżeli nie jest to (hybryda) F1/F2 stworzona dla fanów fallouta i jeżeli ludzie nie wczuwają się w swoją postać ale grają żeby sobie tylko poodstrzelać torchę pikseli to sorry to niech sobie kupią fallouta 3 beszedy i odstrzelą kilka pikseli.
Wiem że jest to wersja BETA i jak zapowiadają twórcy dojdzie więcej ciekawych questów później, ale gra w ta grę zaczyna sprowadzać się do nabicia sobie lvl przywaleniu kilku nowym graczom bo tak zazwyczaj prościej.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version