Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
skejwen:
--- Quote from: Radzu on April 05, 2010, 04:54:15 pm ---bla bla bla
PS: Opinie te nie są tylko moje ale jakoś nikt ich jeszcze nie wyraził, co chwilę się powtarzają, chciałem napisać w odpowiednim topicu po angielsku ale brakuje mi słówek dlatego mam nadzieję że polscy MG wezmą te 2 problemy pod uwagę.
--- End quote ---
A co ma gm do mechaniki?
Kharaam:
według niektórych- wszystko i jeszcze powinien do tego rozdawać PA oraz Jet Antidote...
RR79:
Może ktoś zauważył że podczas zabijania tego samego typu rzeciwników np radscorpionów nie maleje ilość exp. za zabicie jednego redscropiona.
Dlaczego znielśliście to utrudnienie.
Teraz wystarczy zabić ok 14 np mutated mantis aby zdobyć 1000 exp. Teraz wszyscy będa sobie expić - i szybko nabiją 21 lvl.
Co wy o tym sądzicie?
Pandemon:
Mmm, nie rozumiem Twojego podejścia
--- Quote from: RR79 on April 21, 2010, 01:30:51 pm ---Teraz wszyscy będa sobie expić - i szybko nabiją 21 lvl.
--- End quote ---
A co mamy, jaśnie panie, robić? Stać w NCR i patrzeć jak muchy latają?
Poza tym, nie widze większego problemu w tym, że wszyscy szybko nabiją 21lvl. Jak noob i frajer to i tak będzie go zatłuc łatwo, do tego lepszy loot bedzie miał. A jak wytrawny gracz to i tak pewnie miałby ten 21lvl w tym momencie, nawet bez tego udogodnienia.
Wichura:
--- Quote from: RR79 on April 21, 2010, 01:30:51 pm ---Teraz wszyscy będa sobie expić - i szybko nabiją 21 lvl.
--- End quote ---
Rozumiem, poprawnie byłoby gdyby wszystkim leciał exp powolutki, a tobie jednemu szybko?
Obudźcie się w końcu, to nie jest F1/F2, nie jesteś Wybrańcem, Czołzen Łanem, Przybyszem. Jesteś jeszcze jednym pikselem do odstrzału, jak wszyscy inni.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version