Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (72/102) > >>

Havoc87:
Powiedzcie mi tylko, po kij dodawać nowe ficzersy (vide światło) skoro z każdym dodanym ficzerem jest coraz więcej kłopotów technicznych? Nie lepiej pierwiej poprawić już istniejące bugi a potem dopiero kandyzować resztę?

Wipe:

--- Quote from: Havoc87 on January 16, 2010, 04:40:43 pm ---Powiedzcie mi tylko, po kij dodawać nowe ficzersy (vide światło) skoro z każdym dodanym ficzerem jest coraz więcej kłopotów technicznych? Nie lepiej pierwiej poprawić już istniejące bugi a potem dopiero kandyzować resztę?

--- End quote ---

Każdy kto debugował większy program (najlepiej własny) wie że czasem trzeba od tego odpocząć i zrobić coś dla przyjemności :)

Bartosz:
Zabawnym jest fakt że światło jest już od paru miesięcy. Tylko mapy nie były updatowane od tego czasu, co nie zmienia faktu że wydajność itp. jest taka sama. (Dla silnika nie ma różnicy czy światło jest czerwone czy białe, po prostu JEST).

Wiem że nie dajemy pełnych informacji, i dllatego wyskakujecie tu z różnymi (często nieprawdziwymi) konkluzjami, ale jest jak jest. A to że pojawiają się bugi w kliencie - pamiętajcie że od jakiegoś czasu jest to wersja WIP ze wsparciem dla 3D (co akurat było wspominane).

manero:
Czy encountery w postaci jednego szczura to zamierzony efekt czy to bug? Te grupowe spotkania były fantastycznym pomysłem natomiast pojedynek z jednym skorpionem, mrówką czy innym świniakiem nie jest zbyt intrygujący ;)

Tathagata:
Spotkanie z 28 ludkami z 2 gangów na raz też nie jest za bardzo intrygujący.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version