Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (71/102) > >>

skejwen:

--- Quote from: Havoc87 on January 14, 2010, 10:57:11 am ---Aye Aye, ye to beta. I w becie błędy się poprawia, nie tworzy nowe.

--- End quote ---

Azali to prawda... Tylko i wylacznie gdy projekt nie jest rozwijany, w sensie dodawania nowej zawartosci ;)

manero:
Z dwojga złego(crashe i lagi) chyba wolałem crashe. Przynajmniej była pewność, że przez godzinę lub dwie da się normalnie pograć. Teraz wróciły "świąteczne lagi" i jakakolwiek rozgrywka na bardziej zaangażowanym poziomie kompletnie odpada. Po updacie nie działa mi obrys przedmiotów oraz stworzeń(suxx), a także prawa strona gry( ;D).. A co zyskałem? Ładniejsze oświetlenie. Ech.. Pocieszam się myślą, że może być tylko lepiej.

Parano:

--- Quote from: manero on January 15, 2010, 11:08:07 pm ---Z dwojga złego(crashe i lagi) chyba wolałem crashe. Przynajmniej była pewność, że przez godzinę lub dwie da się normalnie pograć. Teraz wróciły "świąteczne lagi" i jakakolwiek rozgrywka na bardziej zaangażowanym poziomie kompletnie odpada. Po updacie nie działa mi obrys przedmiotów oraz stworzeń(suxx), a także prawa strona gry( ;D).. A co zyskałem? Ładniejsze oświetlenie. Ech.. Pocieszam się myślą, że może być tylko lepiej.

--- End quote ---

Faktem jest, że od grudniowych świąt FOnline ma fatalną passę. Gra się sypie, serwer ma czkawkę, kolejne update wnoszą więcej błędów niż poprawek.

Grałem 3 miesiące przed wipe i nie przypominam sobie poważniejszych problemów. Wszystko chodziło tak rewelacyjnie, że sam się dziwiłem jak "Ci Kolesie" to robią.

Inna sprawa, że wipe przyniosło wiele świetnych rozwiązań. Choć początki "zaraz po" były nudne i niedopracowane to obecny system craftowania, handlu, walki, pustynnych encountersów jest dużo lepszy. Ewolucja beta-gry mnie akurat się podoba. Szkoda jedynie, że testowanie nowych pomysłów jest od dłuższego czasu tak irytujące.

Natomiast jeśli miałbym wymienić rzeczy, które wkurzają to niedostępność po wipe (czyli już ponad miesiąc) perka Bonus Rate of Fire, który przecież jest podstawowym elementem każdej szybkostrzelnej postaci, bez którego strzelec jest niepełnosprawny. A także schrzaniony system negatywnej reputacji i innych specyficznych rozwiązań promujących alty... Z jednej strony walczymy z nadmierną ilością mulikont, a z drugiej bardzo niesprawiedliwie grać bez nich ;)

Maciek:
wydaje mi się że ten perk jest poprostu "wyłączony" po to żeby wyrównać szanse, podobnie jak z najlepszymi armorami których niema. Chyba tak jest lepiej.

Szef:
Mnie najbardziej w tej chwili boli brak Mutate, z tego co pamiętam został usunięty. Nie jestem pewien czy został uznany za nieprzydatny, czy sprawiał problemy w działaniu gry.. ale jeśli to pierwsze, to osoba odpowiedzialna za ocenę przydatności perków się nie popisała..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version