Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
plazma:
Nie przesadzajcie, encountery powinny być takie jakie były czyli np. 5 stwórów na głowe, idziesz w wiekszej drużynie to stworów powinno być więcej, ale mnożnik dałbym +50% mobów za każdego członka drużyny. Bo teraz chodzenie po mapie w poszukiwaniu enco nie ma sensu, nie dość, że na prawdę rzadko jakiś się pojawia, to dobija 1 mobem
Havoc87:
A byłeś na farmie w 10 osobowej ekipie? Guess not. System enców też wymaga sporo dopracowania, bo w dalszym ciągu mając 10 percepcji, możesz wylądować po środku 30 uzbrojonych po zęby pacyfistów, którzy tak bardzo nie cierpią faktu że jesteś blisko nich, że biegnąc w Twoim kierunku i krzycząc żebyś się odsuną, wzbogacają Twoją dietę o ołów.
plazma:
Nie, ale byłem w 4 osobowej i też było fajnie :D razem około 40 potworów :D
Dlatego też mówię aby przy grupowym polowaniu nie było za dużo mobów, ale też nie za mało
Wichura:
--- Quote from: plazma on January 17, 2010, 06:28:40 pm ---Nie, ale byłem w 4 osobowej i też było fajnie :D razem około 40 potworów :D
--- End quote ---
True, true.
Ale racja, często łażąc bandą napotyka się jednego skorpiona, jednego szczura, a za chwilę dziesięć centaurów albo tyle samo żołnierzy Bractwa. Jednego żołnierza spotkać się jeszcze nie udało, ale spróbujemy :>
Florek:
--- Quote from: Wichura on January 17, 2010, 07:03:12 pm ---Jednego żołnierza spotkać się jeszcze nie udało, ale spróbujemy :>
--- End quote ---
Mnie się udało - rangera NCR. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version