Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Florek:
Przeleję świeżą frustrację...
Encounter: patrol RNK i szczury, ja w środku. Mam dobrą karmę w RNK, ale oczywiście, jakżeby inaczej - zostałem zastrzelony. W diabły poszło 50 sztuk amunicji AP (!!!) do needlera (prezent od scypiora z 6 grudnia), 300 zwykłej i jakieś 5k...
Mam dość tej gry... ;d
Maxim:
Akurat nie jego postac tylko on sam :P to w pełni funkcjonalny hełm z gadżetami jakich terminator by się nie powstydził :D
Havoc87:
Nie chciałem narzekać na takie rzeczy, mówić czegoś takiego, ale po prostu momentami mam wrażenie że rozwój gry wygląda tak:
Zbierają się Devowie, ustalają co nie będzie działać w następnej wersji, gdy już to ustalą, wypuszczają update, heh ;)
Maciek:
frustracja, frustracją, każdy z nas może się wkurwić bo nie może grać, tylko panowie to gra zupełnie darmowa w fazie beta-czyli jak wszyscy wiemy jest jeszcze "niedokończona". Po to jest właśnie wersja testowa żeby grę dopracowywać, potem robić jakieś zmiany i znowu dopracowywać. Ogólnie wyobraźcie sobie analogiczną sytuacje, jakiś tam pisarz pisze książkę i daje wam do poczytania niedokończony jeszcze maszynopis, po to żebyście ocenili czy ta książka będzie dobra czy coś w niej zmienić. Razem z wami ten maszynopis ma kilka innych osób. W trakcie czytania pisarz co jakiś czas zabiera ten maszynopis poprawia błędy, zmienia akapity itd. Wszystko po to żeby książka była lepsza.
P.S. Osobiście jeśli bym tworzył tę grę za darmochę i dla totalnej darmochy to czytając teksty powyżej chyba bym w końcu zrezygnował. Dodam tylko ze sam kiedyś napisałem posta właśnie w stylu "gra mi się nie podoba, nie będę już grał, niszczycie grę" ale w tedy jakoś jeszcze do mnie nie docierało ŻE TA GRA JEST ZA DARMO I BĘDZIE ZA DARMO bo tworzy ją grupka zapaleńców którzy raczej nie wykupią praw do fallouta. To nie jest komercyjny produkt.(a szkoda-jak kiedyś pisałem mógłby być, na pewno wpłynęło by to pozytywnie na rozwój gry)
Havoc87:
Aye Aye, ye to beta. I w becie błędy się poprawia, nie tworzy nowe. Widzisz, od kilkunastu apdejtów, błędów przybywa miast ubywać. Czyli COŚ jest nie tak. Mam nadzieje że Twórcy nie traktują tej gry jak Enklawa traktowała Schrony, bo czasami naprawdę można odnieść wrażenie że tak właśnie się dzieje. Ale luz, sempre fidelis, ja tam nie mam zamiaru płakać jakie to ujowe i ogólnie doodbytnicze rzeczy się dzieją, ale też blank cicho siedzieć nie będe, heh ;]
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version