Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
manero:
Moje posty są niewidzialne :)
Maxim:
Jak dla mnie jest w pytke, tak szybko gram, że aż nie widze tego, wpadłem w dziure warpową!
Radzu:
A według mnie było by to jak najbardziej realne, radio powinno iść przyczepić do ekwipunku czy wsadzić do kieszeni na piersi więc bez problemu by mogło działać będąc w ekwipunku, a imiona kto co gada to w teorii każdy może mówić swe imię przed komunikatem, a w praktyce mogło by się to robić z automatu.
Osobiście korzystam z radia bo poza nim używam tylko pistoletu, choć z drugiej strony stimpack mógł by być w pogotowiu w drugiej ręce.
Maxim:
Jak dla mnie to jeden wielki szpadel, nie działa mi Fonline.exe, za to z koncówką dx9 działa, ale udaje ciagle ze serwer jest offline.
Po prostu pięknie.
Maciek:
--- Quote from: Radzu on January 13, 2010, 07:33:21 pm ---A według mnie było by to jak najbardziej realne, radio powinno iść przyczepić do ekwipunku czy wsadzić do kieszeni na piersi więc bez problemu by mogło działać będąc w ekwipunku
--- End quote ---
Dokładnie, np. postać z twojego awataru na pewno nie musi trzymać radia w łapie tylko ma jakieś słuchawki no nie?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version