Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Dark Angel:
Niech zostanie jak jest , chociaż nadal jestem za 5 minut relog time . Teraz nie tak latwo wbic 21 lvl dla wszystkich , wiec nie widze problemu w naduzywaniu altow .
Bartosz:
--- Quote from: Szef on January 10, 2010, 04:33:11 pm ---Powiedzmy sobie szczerze - są ludzie którym wystarczy jedna postać, i ludzie, którym nie wystarczy. NAWET DO RP!!!!! Cholery można dostać grając cały czas snajperem, nie uważacie? Albo nawet latając 100% czasu z minigunem. A jeszcze żeby sobie sensownie granatami do tego porzucać lub powalczyć na pięści. Ile można GRAĆ TO SAMO? Zastanówcie się, oglądając przy okazji 2238 odcinek Mody na Sukces.
--- End quote ---
Ja osobiście wiele razy podkreślałem, że posiadanie iluśtam postaci, to nie to samo co gra altami. Alty wtedy uderzają w rozgrywkę, jeśli jesteś samowystarczalny, handlujesz barter-altem, tworzysz przedmioty craft-altem, miasta zdobywasz pvp-altem. I to wszystko podczas jednej sesji (z przerwami).
Co innego gry stwierdzisz że od czasu do czasu warto spróbować inny build, może nawet inny gang...
Dark Angel:
Nie uchronisz nas od tego , nawet kolege moge wyslac na szpiega i co wtedy... ? testuje buildy az do 21 lvl w praktyce . Ale czasami szybko relog musze zrobic faction potrzebuje transportu ... wiec zanim wroce do bazy moim BG i logout i 10 minut to kolegą sie odechciewa . Powinno to trwać krócej . Z tego co wiem to admini zrobili relog time ze wzgledu na zmniejszeniu timeout itd... , albo bomberów ( wkoncu ban powinien byc za wysadzanie na wojnie ) , lub BBS ( i co z tego i tak wojny wygrywaja ;)
Bartosz:
--- Quote from: Dark Angel on January 10, 2010, 05:05:29 pm ---Z tego co wiem to admini zrobili relog time ze wzgledu na....
--- End quote ---
....alty.
Wipe:
--- Quote from: TommyTheGun on January 10, 2010, 04:48:58 pm ---(...) W tym momencie największym problemem jest niestabilny serwer. Ogólnie rzecz biorąc mam wrażenie, że od zmiany hosta są ciągłe problemy. (...)
--- End quote ---
Obecne problemy związane są z serwerem jako programem, nie jako maszyną.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version