Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (6/102) > >>

RJ:
@scypior
Czyli mam rozumiec ze nie robicie zadnych wewnetrznych testow dla np tylko GMow przed wyjsciem jakiegokolwiek updata? Moze trzeba przemyslec robienie ich dzieki czemu my - przyszli graczy, a poki co beta-testerzy skupimy sie na wylapywaniu tych mniej widocznych bugow. Wiem, ze jeszcze raz przypomnisz mi ze jestem beta-testerem...

@TommyTheGun
Apropo cooldownow. Czyli rozumiem, ze dysponujesz jakims zestawieniem, w ktorym gracze opowiadaja sie za idea cooldownow? Jesli tak to prosze mi je tutaj przedstawic. Byc moze o czyms nie wiem. Jesli nie to prosze nie pisac, ze to jest zdanie mniejszosci czy wrecz garstki graczy itd

Jesli chodzi craftowanie... Jeszcze raz:
Osobiscie nie jestem za cooldownami, ktore promuja ludzi mogacych co 11 minut nacisnac przycisk. Nie jestem rowniez za sytuacja, ktora byla przed wipem, ze ludzie mieli dywaniki z minigunow czy metal armorow. Uwazam, ze trzeba znalezc inne rozwiazanie, a nie zadawalac sie tym co teraz zostalo nam zaserwowane. Poki co widze, ze czesc albo bez podania jakiegokolwiek pomyslu na zmienienie cooldownow narzeka na nie bo sie przyzwyczaili ze mieli xxxxxx surowcow i z nich robili co chciel lub tak jak ja uwaza ze jest to rozwiazanie sztuczne i szkodliwei. Reszta natomiast stwierdza: jest OK, moze byc, nic innego sami nie wymyslimy, niech tylko panowie Devowie jakos to ulepsza i przezyjemy.

AmneziaHaze:

--- Quote ---Był Roleplay
--- End quote ---

BUACHACHA

--- Quote ---- poprawić nieco crafting i trochę go skrócić (timery)
- dodać kilka nowych baz dla gangów
- dodać nowe bronie, pancerze, przedmioty
- dodać ciekawe questy i ciekawe nagrody (!)
- organizować różne eventy, oczywiście za wygraną dawać nagrody
- no i najważniejsze usunięcie wszystkich błędów
--- End quote ---

- zwiększyć ceny baz, 30k to jest nic, jałmużna którą płacę gdy chce sobie nabyć dobry armor

cerberix:
Można trochę zmniejszyć cooldown tak do 3 minut na zbieranie iron ore i mineral. Może ktoś mi udzielić odpowiedzi na pytanie: Co to jest ten crafting timer? Ile on trwa?

Florek:

--- Quote from: cerberix on December 23, 2009, 07:07:53 pm ---Można trochę zmniejszyć cooldown tak do 3 minut na zbieranie iron ore i mineral. Może ktoś mi udzielić odpowiedzi na pytanie: Co to jest ten crafting timer? Ile on trwa?

--- End quote ---
Jak coś craftujesz, to jest taki timer. Dla każdego produkty inny: Gunpowder 2min, BBgun 8 min, a już 5.56 ammo - 36 min np. CA pewnie kilka godzin. ;d

Dark Angel:
E tam BB gun 5 minut akurat , a tak się składa ,że 100 small guns i 40 repair

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version