Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Florek:
--- Quote from: Maciek on December 23, 2009, 05:43:49 pm ---Następnie expo jakie trzeba zdobyć na kolejny level postaci powinno być dużo większe i na wyższych poziomach iść już w miliony, wtedy gra zajmie nam wiele więcej czasu.
--- End quote ---
No, do końca życia 21 lvl nie zdobędziesz. ;)
Moim zdaniem przesadzony został timer craftingu. Niby bardziej realistyczne, ale gra staje się mało dynamiczna... Jaki był powód dania aż takich wartości (wspomniany BBgun - 8min)?
cerberix:
Witam wszystkich. Mam takie pytanie czy ktoś miał możliwość sprawdzenia nowych funkcji jakie dostarczył nam update? Z tego co wiem przedmioty nie działają no i nic nie da się zrobić.
ToiToi:
@MACIEK: W Guild Wars akurat poważne granie zaczynało się od maksymalnego lvl i moim zdaniem w FO też tak powinno być... zdobycie 21lvl powinno zająć oczywiście trochę czasu, ale prawdziwa rozgrywka powinna zacząć się na 21lvl.
Co do craftingu to jakby teraz zbieranie było takie jak przed wipe to było by jeszcze gorzej... chcielibyście żeby każdy kogo widzicie chodził w najlepszym pancerzu i z najlepszą bronią? Raczej nie. Teraz jest dobre rozwiązanie wymagające kilku poprawek, które na pewno kiedyś zostaną wprowadzone, tylko jak niektórzy mówili przestańcie marudzić, zamiast tego dajcie jakieś sensowne sugestie...
Dark Angel:
Scypior. Ja to nie lubie się rozpisywać , więc pisze takie brednie potem nikt mnie nie rozumie.
Według mnie powinien być otwarty 3 zamknięty serwer dla 10 graczy ( admini)
Testowali by wszystko na sobie a nie na nas.
Najlpiej by było jakby cały team zajął się udoskonalaniem gry ( tępienie bugów , dodawanie map, miast , questów itp.) a nie zmienieniu wszystkiego , np. systemu walk , faction , handlu , crafting. Teraz cała gra się opiera na craftingu i wy ją utrudniacie. A żeby było trudniej pod pretekstem ,że BBS gra altami ( Wygrywają wojny botami, pomocą i wszelkiego rodzaju trickami) wykasowaliście możliwość relog do 10 minut . :) . Rozumiem praca ,praca . Ale po co pracować na coś nocami ,jak potem wszystko trzeba potem poprawiać i słuchać zażaleń graczy? bezsens. Przed wipe było najlepiej . Był Roleplay, crafting i PVP - teraz wszystko zanika. I po co to ? żeby z 1000 na 250 graczy się zrobiło ? no chyba nie.
cerberix:
Skoro ten temat służy do podzielenia się własnymi sugestiami z innymi to zaprezentuje też swoje.
- poprawić nieco crafting i trochę go skrócić (timery)
- dodać kilka nowych baz dla gangów
- dodać nowe bronie, pancerze, przedmioty
- dodać ciekawe questy i ciekawe nagrody
- organizować różne eventy, oczywiście za wygraną dawać nagrody
- no i najważniejsze usunięcie wszystkich błędów
Myślę, że nie ma takiej potrzeby zwiększać exp na 21 lvl.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version