Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
baaelSiljan:
no to trochę przegięcie, krowy chyba wściekliznę, czemu one atakują na dzień dobry?
Wichura:
--- Quote from: baaelSiljan on January 01, 2010, 04:26:41 pm ---no to trochę przegięcie, krowy chyba wściekliznę, czemu one atakują na dzień dobry?
--- End quote ---
Bronią stada, co w tym dziwnego? :>
baaelSiljan:
Nie no, nie spotkałem do tej pory w moim życiu krów morderców. Stado zazwyczaj ucieka. Nawet byk atakuje dopiero jak się zbliżysz, a te wredne bestie mnie atakują już z drugiej strony mapki.
TommyTheGun:
Lekcja z tego taka, że bomby atomowe robią okropne rzeczy z niewinnymi zwierzętami, wypaczając ich zwierzęce charaktery.
Mystyr:
Po małej przerwie od grania zalogowałem się crafterem, zrobiłem parę metal partsów i metal armora i widzę timeout 80 min. :o
Trochę dziwne podejścia mają twórcy tej gry - przeginają raz w jedną, raz w drugą stronę.
Po wipie prawie nie było encounterów więc prawie jedynym źródłem sprzętu był crafting. Teraz na encounterach można się szybko obłowić, za to crafting został jeszcze bardziej spowolniony - nawet jak mam materiały to muszę czekać godzinę żeby coś zrobić, nie używając altów.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version