Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (42/102) > >>

Wichura:

--- Quote from: RR79 on December 31, 2009, 11:28:19 am ---Źle mnie zrozumiałeś Wichura

nie powiedziałem że hi-tech leży na ulicy!!!!

Stwierdziłem że na ziemi leżą wszystkie "materiały" z których można je zrobić. A to jest technologia starożytna mało dostępna - tylko dla wybranych w świecie pustkowia i nie mówie tu o zwykłych pistoletach (small guns), ale o energy weapons i big guns, których nie powinno się składać tylko ze "śmieci" leżacych na ziemi.

Dlaczego?

Żeby nadać pikanterii tej grze żeby z ciężkimk trudem było znleźć materiały potrzebne do ich wytworzenia!!! No i co z tego że ludzie będą chcieli Cie zabić bo masz pożadny laser rife

!!!!To jest świat pustkowia tutaj życie jest mniej cenne od broni, którą walczysz!!!
--- End quote ---
Ćśśś. Nie krzyczmy na siebie, to wprowadza złe dżedaj w relacje międzyludzkie.

Nie wiem ile czasu trudnisz się craftem, ale zapewniam cię, że poważniejsze, mocniejsze, większe czy co tam pukawki robi się niemałym nakładem sił i przetworzonych (alloys, metal parts) surowców, których zdobycie też nie jest najłatwiejsze (choć po ostatniej promocyjnej obniżce cooldownów jest szybsze). Imć baaelSiljan przytoczył świetny przykład.

Zresztą nikt jak na razie nie pęta się z Gaussem, którego nigdy nie lubiłem i zawsze wydawał mi się przesadzony w każdą stronę. I zgodzić się mogę, że zrobienie czegoś takiego na stoliku warsztatowym w brudnej szopie zakrawa na paranoję. Ale już energetyki, znane od wielu lat i używane od wojny? Nawet mutanty posługiwały się tym rodzajem oręża, a trudno je posądzać o wysoką kulturę techniczną i wyrafinowanie.

No i świat Fallouta to jednak rzeczywistość alternatywna wobec naszej, więc może i wykonanie strzelby na kolanie nie jest w nim takie trudne? Odrobinkę wyobraźni :>

AmneziaHaze:
jeest zajebiscie.

tylko frajerzy narzekają, idzcie grac w F3 - jedyna pozycja dla takich jak wy.
edit: najlepsze ostatnie pomysły: karma na karwanach + aktualny crafting/gathering. jest balance.

Dark Angel:
Cerber juz skoończmy :D
Wystarczy ,że już mamy power buildy na 21 lvl ;D

jodwig:
Te MFC nie były aż tak trudne do zrobienia aż do teraz... wtedy szedłeś z obstawą robiłeś powiedzmy 500-1000 MFC i wracałeś, a teraz? Zrobisz 100 MFC i 50 min cooldowna :/

TuX:
Podoba mi się to ograniczenie z bardziej zaawansowanym craftem, czy to jest amunicja czy pancerze. Odnosząc się po raz kolejny do Mad Maxa 2 można stwierdzić, że broń palna jest warta tyle ile amunicja do niej

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version