Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
baaelSiljan:
To też jest znany problem, zwróć jednak uwagę, że np. robiąc coś co daje dużo expa masz timeout kilkugodzinny. Wystarczająco zniechęcające do ciągłego craftowania. Z drugiej strony, ten świat to jeden wielki kryzys materiałowy. Jedna sztuka amunicji potrafi czasem być na wagę złota. A z pustym magazynkiem czy przy wysokim zniszczeniu broni nic nie wskórasz.
Do tego ograniczenie jest na 21lvl i przed wipe wtedy zaczynało się dopiero życie :)
cerberix:
Może crafting i questy oddzielmy od siebie. Crafting powinien być w miarę szybki (obecny jest całkiem dobry chociaż trzeba zmniejszyć cd). Grupowe questy w stylu kooperacji? Czemu nie! Zrobić wiele różnych questów polegających nie tylko na znalezieniu przedmiotu x i daniu go osobie y.
RR79:
No tak,
Ale to jest bardzo dziwne że na pustkowiach wytwarza się Hi-tech-owe sprzęty ze śmieci, które można zebrać dosłownie z ziemi. To jest nierealne wdzisiejszych czasach teo by się nie dało zrobić. A tak wszyscy craftują przeliczają materiały i czas na expo i levleowanie. :-[Mam czasami wrażenie że tylko po to robią. Można to porównać do przeliczania kasy na puszki piwa
o dzisiaj zarobiłem 50 zł czyli 25 puszki z piwa zarobiłem. To jest nieklymatyczne bezduszne po prostu :-X
cerberix:
Nie zapominajmy, że to jest TYLKO gra, a nie nasze życie :D
RR79:
Zagadzam się to nie jest życie
Według mnie właśnie gra powinna odbiegać od zwykłego życia przeliczania wszystkiego na expo i lvlowanie powinna odrywać ludzi od takiego myślenia i działania!!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version