Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Dark Angel:
--- Quote from: Tathagata on December 31, 2009, 07:50:56 am ---Merce są znowu zbugowane.
Stała sobie taka w namiocie do którego praktycznie nie zaglądam.
Aż tu wczoraj na encounterze skorpiony vs karawana na który przypadkiem wpadłem przybiegła mnie bronić :)
Stęskniła się normalnie, albo przyszła po wypłatę ;)
Dodam że pani merc nie poszła za mną dalej i się zagubiła...
--- End quote ---
Szkoda.
Mi tak powiny do bazy wrócić jak stałem 20 kratek dalej a jak mój merc strzelił to się okazało ,że stoje tuż przy nim ::) do bazy nie wrócił >:(
baaelSiljan:
aa tam trochę nostalgii i spamu :D
RR79:
Wicie czego mi brakuje w Fonline
Rozbudowanej polityki questów
Fajnie by było gdyby craftowanie np zrobienie jakiejśc obłednej dobrej broni wiązało sie z wykonaniem jakiegoś questa albo udania się do glow aby pozyskać jeden z elementów niezbędnych do jej wykonania.
Zalety tego rozwiązania:
- KOOPERACJA - aby wykonać quest trzeba grać grupowo - nie uważacie że jest za dużo samowystarczalnych crafterów którzy biegają po pustkowiach i zbierają tylko materiały do produkcji!!!!
- OZYWIENIE TEJ GRY - mam wrażenie że fallout online głównie polega na craftowaniu i handlowaniu i dla tych najlepszych gangów na zdobywaniu miast - questy urozmaiciły by grę i pzowliłyby na poznawanie nowych lokalizacji!!!
baaelSiljan:
No o tym jest mowa od początku, ale z tego co się orientuję, jako że gramy w betę, teraz jest szlifowanie mechaniki, a questy czekają w kolejce. Ale słusznie prawisz.
RR79:
Zauważyłem jeszcze jedno
Wszyscy używają craftowania do podbijania sobie lvll-a
Są takie patenty że po prostu jedna osoba zbiera materiały a ddruga craftuje podbijając sobie lvl - głownie tylko po to!!
Nie wiem jak rozwiązać taki problem bo ludzie craftują dla podbijania sobie expo -crafintg nie jest sposobem na życie w tej grze - po prostu staje się maszynką do podbijania expo.
A mi sie wydaje że ta fajna gra online powstała po to żeby każdy identyfikował się ze swoją postacią i po prostu "żył" na pustkowiach :) a nie podbijał sobie lvl
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version