Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
baaelSiljan:
Scypior może pomożesz? :) Do tej pory nie wiem czy porwałem karawane, czy ją ukradłem czy się zabrałem na gapę. Jak to jest z okradaniem tych przyczep? Można się włamać i jechać po pustyni tym, ale czy można niechcący kogos przybrać, czy lockpick na 70% wystarcza i czy włamując się powinienem dostać expa?
Raien:
Możesz zawinąć samochód mając 20% lockpicka. Zapewne było więcej szczęścia niż umiejętności :)
baaelSiljan:
Ale expa nie było. No i jeszcze problem, po zatrzymaniu nie mogłem jej ponownie otworzyć.
NdwZ:
--- Quote from: Szef on December 29, 2009, 01:37:05 pm ---Przynajmniej dla amunicji do broni strzelającej seriami, czyli:
10mm oba typy
.45
5mm oba typy
.223
7.62
FMC
--- End quote ---
Jak już to dodaj do listy 12 ga. shotgun shells, to tez jest amunicja do broni strzelajacej seriami. Co prawda zuzycie na serie jest mniejsze niz u innych broni to ew. mozaby tych nie 500 a np. 300 max na raz.
A swoja droga i tak lepszym rozwiazaniem jest ustawienie SENSOWNEGO calmdownu dla craftu, obecny jest za wysoki (ameryki nie odrylem, wiem :P).
Tathagata:
Merce są znowu zbugowane.
Stała sobie taka w namiocie do którego praktycznie nie zaglądam.
Aż tu wczoraj na encounterze skorpiony vs karawana na który przypadkiem wpadłem przybiegła mnie bronić :)
Stęskniła się normalnie, albo przyszła po wypłatę ;)
Dodam że pani merc nie poszła za mną dalej i się zagubiła...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version