Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
			Bartosz:

Przez myśl mi przeszło coś takiego - co gdyby timeout blokował gracza dopiero po 'uzbieraniu' 60 minut? (hipotetyczna wartość)
Czyli - wchodzę do gry rano, robię 6 przedmiotów które razem mi kumulują craft timeout do 60 minut (robie to bez czekania), i dopiero po tych 60 minutach działa tak jak teraz (czyli za każdym razem jak przekroczę te 60 minut, muszę czekać aż zejdzie poniżej 60) ?
Jedynie wydaje mi się że przy okazji czegoś takiego trzeba by zwiększyć czas na przelogowanie, alty byłyby jeszcze bardziej kuszące (i tak są).
Taka luźna dygresja, nawet nie dyskutowałem tego w teamie, nasunęło mi się, to rzuciłem tutaj na pożarcie wilkom.

Szef:

Hmm.. dorzucić do tego ideę z kosmosu - pool CD na dane IP i by mogło wyjść śmiesznie.. tzn. dzieci neo ze zmiennym IP i tak by to obchodziły w jakiś sposób, ale musiałyby resetować połączenia itd. I by mogło zdać egzamin. 
Natomiast zwiększenie czasu na przelogowanie.. hmm.. To jest ryzykowna kwestia. Sporo osób, głównie tych próbujących bawić się samemu, się wścieknie i zrezygnuje. Dobrze, że antyalt nie pozwala już na wojny klonów po miastach w takim stopniu, jak przed wipem. Ale moim zdaniem te 3-5 minut jest czasem optymalnym - ciała nie zdąży się już pozbierać, poza tym random resp-point też tu utrudnia. Moim zdaniem rozwiązanie powinno nie zahaczać jednak o relog time, to większą krzywdę zrobi normalnie grającym introwertykom... 

Florek:

Hmm, średni pomysł. Tak jak teraz jest działa całkiem sprawnie, ale ten cooldown można by jeszcze troszkę zmniejszyć. :D :-*
Cooldown na IP? Zły pomysł, neostrada zyskała by zbyt wielu klientów. :P

cerberix:

Antyalt (relog) działa chyba 10 minut prawda?

Florek:

TEORETYCZNIE, he he. ;d

Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version