Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (29/102) > >>

Dark Angel:

--- Quote from: ToiToi on December 29, 2009, 11:04:11 am ---Dark Angel na pewno mądrzejszy od Ciebie.... Wichura powiedział, że często spotykał i od razu się podlizuje tak? Weź się człowieku uspokój, jak to albo wyrażanie swojej opinii pozytywnie to podlizywanie się od razu to nie wiem. A co do Drakonisa nie pamiętasz jakim twoim wielkim przywódcą był? Jak bardzo go ubóstwiałeś?
Tak samo piszesz w innym temacie o pk, itp. Nie pamiętasz jak ty wielce PKowałeś i się z tego cieszyłeś? Ale nie sorry... Jak ty zabijasz innych bez powodu to to nie jest PK, tylko ratowanie świata.... Dobra nie będę się więcej nie na temat wypowiadał, chociaż mam ochotę Cię powyzywać.

Co do karawan, gangów, itp. to spotyka się je częściej od zwierząt przynajmniej ja na razie tak miałem...

--- End quote ---

Ciekawe Tojku ciekawe , dowodów nigdzie nie masz. A ja nie będę się wypowiadał ,że bardziej świat zwiedziłem niż ty przed wipe . Siedz w jaskiniach dalej.
Tak to jest podlizywanie się . JAKIE TO ADMINI MAJA SUPER POMYSLY WSZYSTKO W 100% SUPER ZGADZAM SIE Z NIMI !!
Czekam na dowody. Dzisiaj znowu testowałem enco i jedna karawana była, potem zero. Gdy sam szedłem dopiero spotkałem kolejną.
Pozdroo Toi wielki znawco!

Bartosz:
Nie róbcie z tego wątku syfu, i tak już jest najdłuższym wątkiem na całym forum. A już jak zaczniecie się nawzajem przezywać(co już robicie) to wiecie gdzie ten wątek poleci.

Florek:
Nie sądzę, żeby miało mu zależeć na przychylności adminów. ;)

Jak Wam się podobają ostatnie zmiany (cooldown na surowce 60, można robić w czasie crafting time)?

cerberix:
To dobrze, że jest najdłuższy - widzisz ile tu aktywnych graczy...

Szef:
Jest to na pewno wygodniejsze niż ostatnie pół godziny.

Zauważyłem jednakże chyba buga, muszę jeszcze raz sprawdzić
Crafting zależy od CD rep/science, w odwrotną stronę to już nie działa. Po ludzku mówiąc mogę zrobić Rifle dopiero jak zejdzie CD po zrobieniu gunpowder, gunpowder zaś zaraz po zrobieniu rifli.

Hmm.. Alloys wciąż robi się długo i uciążliwie, i w sumie to chyba dobrze, przedmioty ich wymagające mają swoją wartość. Męczące jest nadal nieco robienie amunicji, szkoda że nie można przerabiać za jednym zamachem np. 2 minerals na 2 gunpowder (ideałem byłaby przeróbka 5 z CD nawet 5 minut, ale już byłoby co z tego pudru robić), no ale to tylko mój subiektywny punkt widzenia.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version