Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
TommyTheGun:
Więc uwierz mi - są takie szlaki. Jak wiesz gdzie szukać, to naprawdę nie ma na co narzekać ;)
Dark Angel:
Wichura TY ZAWSZE jesteś mądry . Byle żeby admina się podlizać ::) . Drugi Drakonis Normalnie.
Weś ty chyba nie grasz wogóle i nie wiesz jakie są realia . daje 50k ,że nie spotkasz KILKANASCIE karawan SF obok siebie albo BH w godzine.
cerberix:
Mi się wydaje, że słabi gracze cześciej trafiają na karawany :] Dziwi mnie tylko jedno, że jak sam chodziłem to trafiłem na armie mistrza ale jak już byłem w grupie to jakoś jej nie było ;)
Maciek:
Wydaje mi się że spotykanie kilkunastu karawan to trochę przesada tym bardziej, że oprócz nich napatoczą się przy okazji raidersi i inni degeneraci. Ekwipunek który z nich leci jest mocno zniszczony więc trochę czasu również można poświęcić na jego naprawę żeby uzyskać za niego lepszą cenę u npc. Gra zaczyna być róznorodna i fajnie, wszystko idzie w dobrym kierunku. Ja bym nic nie zmieniał :)
ToiToi:
Dark Angel na pewno mądrzejszy od Ciebie.... Wichura powiedział, że często spotykał i od razu się podlizuje tak? Weź się człowieku uspokój, jak to albo wyrażanie swojej opinii pozytywnie to podlizywanie się od razu to nie wiem. A co do Drakonisa nie pamiętasz jakim twoim wielkim przywódcą był? Jak bardzo go ubóstwiałeś?
Tak samo piszesz w innym temacie o pk, itp. Nie pamiętasz jak ty wielce PKowałeś i się z tego cieszyłeś? Ale nie sorry... Jak ty zabijasz innych bez powodu to to nie jest PK, tylko ratowanie świata.... Dobra nie będę się więcej nie na temat wypowiadał, chociaż mam ochotę Cię powyzywać.
Co do karawan, gangów, itp. to spotyka się je częściej od zwierząt przynajmniej ja na razie tak miałem...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version