Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Daro:
--- Quote from: TommyTheGun on December 28, 2009, 10:44:03 pm ---Tak - bo spotykanie patroli na każdym kroku w świecie, gdzie największe miasto ma maksymalnie paruset mieszkańców ma ogromny sens.
--- End quote ---
Jakie znowu kilka set mieszkańców. W NCR mieszka 3 000 ludzi, a cała federacja liczy sobie 700k mieszkańców. Świat Fallouta naprawdę nie jest aż tak wyludniony.
TuX:
700k? Zaraz to coś mi tu niegra. Skoro NCR jest największym miastem na pustkowiach i ma 3k mieszkańców to jakim cudem sie to 700 zrobiło? Zresztą jestem za takim wyludnionym światem.
TommyTheGun:
--- Quote from: Daro on December 28, 2009, 11:40:46 pm ---Jakie znowu kilka set mieszkańców. W NCR mieszka 3 000 ludzi, a cała federacja liczy sobie 700k mieszkańców. Świat Fallouta naprawdę nie jest aż tak wyludniony.
--- End quote ---
Dobra - powiedzmy, że nie czepiasz się słówek tylko trochę przesadziłem ;). No i co? To tak dużo? Zważywszy na to po jakiej powierzchni porusza się nasz bohater, to wciąż masakrycznie mała ilość i częstsze encountery byłyby po prostu głupie.
kav:
--- Quote from: Dark Angel on December 28, 2009, 10:28:51 pm ---
pozyjemy , zobaczymy.
a to z enco to trzeba miec niezly luck zeby pare takich same patroli naraz spotkac ;/
Czestotliwość spawnu enco powina byc wieksza w niektorych miejscach.
--- End quote ---
Jest ok, nie marudz.
Dzisiaj pierwszy raz, wybralismy się ekipą 10 osobową na PvE i był fun =]
Dzięki za update!
Daro:
--- Quote from: TuX on December 28, 2009, 11:44:25 pm ---700k? Zaraz to coś mi tu niegra. Skoro NCR jest największym miastem na pustkowiach i ma 3k mieszkańców to jakim cudem sie to 700 zrobiło? Zresztą jestem za takim wyludnionym światem.
--- End quote ---
Nie wiem jak to możliwe, dane brałem z Biblii Fallouta;) Powinna tam być wzmianka o wielkości federacji.
--- Quote from: TommyTheGun on December 28, 2009, 11:51:29 pm ---Dobra - powiedzmy, że nie czepiasz się słówek tylko trochę przesadziłem ;). No i co? To tak dużo? Zważywszy na to po jakiej powierzchni porusza się nasz bohater, to wciąż masakrycznie mała ilość i częstsze encountery byłyby po prostu głupie.
--- End quote ---
Zdaje sobie sprawę, że spotykanie co krok karawan jest trochę nierealistyczne. Jednak powinny być wyznaczone jakieś szlaki handlowe, na których sporadycznie dałoby się na nie natknąć. Po za tym nie wydaje mi się żeby wytropienie nawet garstki ludzi było problemem dla kogoś z bardzo wysokim outdoosmanem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version