Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Bartosz:
--- Quote from: AmneziaHaze on December 28, 2009, 03:31:58 pm ---edit: najwiecej zyskają na tym gangi, początkujący będą sie pruć na crafting dalej.
--- End quote ---
Przynajmniej mają alternatywę. Tak w ogóle to mnie się zdaje że w każdym wypadku gangi zyskują więcej. Jeśli jest coś co może zrobić 1 gracz, to czy 10 graczy nie zrobi tego samego w skali 10x ?
--- Quote ---Darowali sobie Poola dziś w nocy. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie szczęście mnie ogarnęło kiedy pierwszy raz od wipe'a zobaczyłem pozostałości Armi Mistrza
--- End quote ---
<bad joke> No! W końcu trzeba coś zrobić żeby zyskać głosy na moddb! </bad joke>
Florek:
Hah, świetny update! Gratulacje, krok do przodu zdecydowanie. :) Ammo można by jeszcze nieco obniżyć (nie jestem za całkowitym usuwaniem, ale o 1/2, albo 2/3 czemu nie :P).
Dark Angel:
--- Quote from: Florek on December 28, 2009, 10:26:23 pm ---Hah, świetny update! Gratulacje, krok do przodu zdecydowanie. :) Ammo można by jeszcze nieco obniżyć (nie jestem za całkowitym usuwaniem, ale o 1/2, albo 2/3 czemu nie :P).
--- End quote ---
pozyjemy , zobaczymy.
a to z enco to trzeba miec niezly luck zeby pare takich same patroli naraz spotkac ;/
Czestotliwość spawnu enco powina byc wieksza w niektorych miejscach.
TommyTheGun:
Tak - bo spotykanie patroli na każdym kroku w świecie, gdzie największe miasto ma maksymalnie paruset mieszkańców ma ogromny sens. Nie, żebym był za 100% realizmem - jasne, rozumiem ze grywalność itp. Ale inna sprawa, czy gra jest grywalna a inna jak się chce, żeby wszystko było podane na tacy. Trzeba połazić po pustkowiach, żeby coś spotkać - normalna kolej rzeczy. Nie wiem co tu zmieniać.
Wichura:
--- Quote from: Dark Angel on December 28, 2009, 10:28:51 pm ---a to z enco to trzeba miec niezly luck zeby pare takich same patroli naraz spotkac ;/
Czestotliwość spawnu enco powina byc wieksza w niektorych miejscach.
--- End quote ---
Mój ludzik ma 1 LK, spotkałem już w ciągu dzisiejszego popołudnia, po kilka razy karawany Gecko, Vault City, Broken Hills, NCR i bodajże Hub, do tego Vault City Patrol i od cholery Junktown Scouts. I nie liczę tu spotkań z raidersami, roguesami i scavengerami, których w międzyczasie było niemało.
Większa częstotliwość - jasne, klik klik i mam ubite siedem patroli w jednej kratce i wcale nie musiałem daleko biegać, ależ jestem wspaniały. Na czaplę klnę się, ziom, ty naprawdę jesteś cienki.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version