Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (31/102) > >>

Szef:
Mam jeszcze jedną ideę. Odnośnie problemów z amunicją. Wiem że to strasznie wydłuży listę craftu, ale można by zrobić opcję:
create 100 sztuk XXX FMJ - 2 junk, 4 metalparts, 6 gunpowder - CD 30(?) minut
create 500 sztuk XXX FMJ - 10 junk, 20 metalparts, 30 gunpowder - CD 5x30(?) minut

W tym momencie byłoby to rozwiązanie optymalne moim zdaniem. Przynajmniej dla amunicji do broni strzelającej seriami, czyli:
10mm oba typy
.45
5mm oba typy
.223
7.62
FMC

Silniejsza amunicja mogłaby być produkowana nie po 500 a po 300. Ale w jakiejś sensownej ilości. Hm. Alty i tak obejdą limit, i tak. Pytanie czy bawiąc się w alty ludzie będą potem mieli czas żeby wystrzelać swoje wychuchane 100000 ammo.

oczywiście, żeby nie było ZA ŁATWO... (idea by Kostuch)

Za craft 500 sztuk ammo byłby exp taki sam jak za 100 sztuk ammo. Po prostu ustawiasz na maszynce jedną cyferkę więcej. Żeby nie było, że crafci wyexpią się w jeden dzień na 21 level. Coś za coś.

cerberix:
Już lepiej by było zmniejszyć crafting time do krótkiego czasu ;P Dobrze, że alloysy i te inne materiały można robić co minute :]

Szef:
Zmniejszanie i wydłużanie craftu co tydzień nie zmieni nic i nie wnosi nic nowego. Zawsze będą tacy co będą narzekać. Próbuję rozwiązać problem konstruktywnie wprowadzając DWIE opcje. Każda z nich będzie miała swoją opozycję i swoich zwolenników zapewne :P I trzeci obóz pod wezwaniem cerberixa któremu żadna się nie podoba ^^

cerberix:
Mi się podoba usuniencie cd craft. lub zmniejszenie go do 5 minut. Stary system był dobry i można było crafcić i grać ;P

Szef:
Może i macie trochę racji, tawariszcz.. ale my mamy więcej karabinów  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version