a zasady to zasady i klient który je łamie jest do odjebania. Schwartz to lama, bez ssa gówno by zrobił to go wziął i się cieszył że rozwalił innych którzy mieli noże i widelce lol
Kolego wyżej zajrzyj do słownika i do szkoły. Zgodzę się tylko z tym, że również sądzisz, że ten pomysł jest popierdolony jak jego autor :] Kolego jakby taka grupka skurwiałych pk cię cały czas biła to byś się pochlastał :] Miałbyś 3 lvl a tu nagle boom headshot i leżysz kurwa i od zero :] Nawet jakbyś jakimś cudem wyexpił 21 lvl to i tak prędzej czy później zajebali by cię, bo byś chyba nie siedział cały czas w namiocie i krył się przed światem. To jest moja opinia i mam kurwa do tego prawo. CHUJ MNIE OBCHODZI TWÓJ JEBANY POMYSŁ.
Nawet jakbyś jakimś cudem wyexpił 21 lvl to i tak prędzej czy później zajebali by cię
"Bo ruscy noliferzy wyexpia w 1 dzien" tiaaa... co wy macie do tych Rosjan? Że nie umieją polskiego? Że mają inny alfabet? Ja was ludzie nie rozumiem.Poza tym, ja też spokojnie, w 3-4 godzinki wyexpie postać do 21 poziomu jeśli tylko mam do tego sprzęt i amunicje. Założe się że gdyby od początku byłby permadeath na serwerze to nikt by nie narzekał, poza takimi wyjątkami jak teraz ci co narzekają na tracenie wszystkiego z ekwipunku po śmierci. Kwestia przyzwyczajenia.
tutaj nie pomaga sie leżącemu tylko dobija
A słyszałeś kiedyś o tym, żeby postapokaliptyczny świat nie był "przykry i zły"?Chyba pomyliłeś i w gry kolego, tutaj nie pomaga sie leżącemu tylko dobija
Po wprowadzeniu permadeath liczba graczy by sie pewnie drastycznie zmniejszyła, zostali by 'hardkorzy' i ruscy, którzy nie mają innych zajęć oprócz levelowania 20 postaci w jeden dzień.
No ja gram od lipca i mam troszke różnych broni z ghuli i raidersów , power fisty pare i inne rzeczy . Nadal twierdze , że to było by trudne dla graczy i tylko niektórzy by grali , bo to by się odechciewało i nudziło i nikt nie grałby , bo po co jak są pk ruscy i zabijają poczontkujących . Nie da się expić w namiocie