Other > Zaginione holotaśmy

Permadeath

<< < (12/15) > >>

Schwartz:
Po wprowadzeniu permadeath liczba graczy by sie pewnie drastycznie zmniejszyła, zostali by 'hardkorzy' i ruscy, którzy nie mają innych zajęć oprócz levelowania 20 postaci w jeden dzień.

kazixxs10:
No ja gram od lipca i mam troszke różnych broni z ghuli i raidersów , power fisty pare i inne rzeczy . Nadal twierdze , że to było by trudne dla graczy i tylko niektórzy by grali , bo to by się odechciewało i nudziło i nikt nie grałby , bo po co jak są pk ruscy i zabijają poczontkujących . Nie da się expić w namiocie  :-\

Rejfyl:
Czasem można zginąć nawet przez laga, rzucając sobie granat pod nogi. Gra z permadeath byłaby cholernie frustrująca:)

damian_kulturysta:

--- Quote from: Pandemon on August 08, 2010, 04:00:33 pm ---A słyszałeś kiedyś o tym, żeby postapokaliptyczny świat nie był "przykry i zły"?
Chyba pomyliłeś i w gry kolego, tutaj nie pomaga sie leżącemu tylko dobija ;)

--- End quote ---

Ten świat to jedna, wielka dżungla. Przeżyją tylko najsliniejszy, jednak bawić się w kółko macieja od nowa w expienie to jest wkurwiające. Nie mam tyle czasu na gre aby robić po 20 postaci i je sobie expić. Gram jako samotnik, od czasu do czasu zajebie kogoś w miastach północy i nieraz zostałem zabity przez grupkę cwaniaczków, którzy ownedowali pod kopalniami, grindem albo w budynkach podczas "KONTROLI". Teraz wyobraź sobie, że ta grupka notorycznie zabija każdego newbie w miastach, na expie czy w NCR za pomocą altów bomberów.

--- Quote from: Schwartz on August 08, 2010, 04:11:24 pm ---Po wprowadzeniu permadeath liczba graczy by sie pewnie drastycznie zmniejszyła, zostali by 'hardkorzy' i ruscy, którzy nie mają innych zajęć oprócz levelowania 20 postaci w jeden dzień.

--- End quote ---

Zostali by noliferzy, którzy nie mają życia. Fonline zmieniłby się w tibie.

--- Quote from: kazixxs10 on August 08, 2010, 04:14:44 pm ---No ja gram od lipca i mam troszke różnych broni z ghuli i raidersów , power fisty pare i inne rzeczy . Nadal twierdze , że to było by trudne dla graczy i tylko niektórzy by grali , bo to by się odechciewało i nudziło i nikt nie grałby , bo po co jak są pk ruscy i zabijają poczontkujących . Nie da się expić w namiocie  :-\

--- End quote ---

Zgodze się z toba, jednak idź do szkoły i naucz się pisać... :O widze postępy coraz lepiej piszesz ;]

KerUr:
a może w koncu ludzie by nie napierdalali na oślep bo a nóż widelec łyżka ktos by trafil sie mocniejszy, rozwiązaniem posrednim było by wprowadzenie progu , po którym masz pewny dany level , jak w milionerach z kasą, np po przekroczeniu 10 lvl nie cofa cie do 1 lvl  tylko własnie do 10

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version