Other > Zaginione holotaśmy

Permadeath

<< < (15/15)

Hardcore:
ISn2 : ta gra to miły kotek w porównaniu z FO OBT2 tam jest totalna rusyfikacjia(czasem mi sie zdaje ze czasami jestem tam jedynym polakiem) , a poza tym tam nie ma cap lvl i wtedy sa ruscy z np 120 i 2k hp ,albo 250 lvl i 3k hp . Co prawda stuff  tam łatwiej znalesc i jest o niebo lepszy(flamer z dmg 100-500 , albo PA ) ale tam go tez latwiej stracic , hell jest okupywane 24h/7d, wiec trza opracowac techniki ucieczki , exp tam leci jak krew z nosa , a wczoraj musialem tluc szczura z ok 100 hp a sam bylem na 1 lvl O_O, a i najwaznejsze prawie caly serv nie lubi polakow za slawne teksty jak : Die,Kurwa albo poprostu Kurwa . Tam tylko puzno noca albo wczesnie rano jest cicho .Ale fajnie sie gra.  Wiec tu jest dosc spokojnie .

Boczek_Jajcarz:
ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

SantaFaust:
Kto wam wtedy dociągnie do 21 poziomu? Ludzie! Zastanówcie się! 24h na replikację? Permadeath? Ogarnijcie się! Za łatwo wam się gra? Macie za dużo sprzętu? Chętnie przyjmę nieco złomu do jaskini.

DrakeFarmer:
Najgłupszy pomysł jaki widziałem. W gre grało by o wiele mnie osób, a i tak mało gra, bardzo dużo osób by się zniechęciło do gry.
I tak teraz trudno jest, a wy jeszcze Permdeathy. Beznadziejny pomysł, i na 100% tego nie wprowadzą.

SantaFaust:
Niektórzy nie mogą zrozumieć, że niektóre dobre pomysły na grę single player są absolutnie chujowe do MMO. Tam nie ma save game żeby permadeath miało sens. W Diablo II też nie ma, ale tam nie ma śmierci na stałe.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version