Other > Zaginione holotaśmy

Permadeath

<< < (14/15) > >>

Jack Torrance:
Przecież ta "dyskusja" jest całkowicie bezprzedmiotowa, nikt tego tu nie wprowadzi... Bez jaj, zastanówcie się...

P.S. Jeżeli się mylę, stawiam piwo... może być Heineken? :P

manero:
Wipe jest na ogół poprzedzony wcześniejszą bardzo intensywną pracą dev teamu. Czy ktoś naprawdę myśli, że oni w wakacje majstrują przy fonline? Dam sobie wydłubać lewe oko Wichury, że nie będzie żadnego wipa w najbliższym czasie.

jan0s1k:

--- Quote from: manero on August 09, 2010, 12:34:02 am ---Wipe jest na ogół poprzedzony wcześniejszą bardzo intensywną pracą dev teamu. Czy ktoś naprawdę myśli, że oni w wakacje majstrują przy fonline? Dam sobie wydłubać lewe oko Wichury, że nie będzie żadnego wipa w najbliższym czasie.

--- End quote ---
manero ludzie po prostu mylą fakty ;p
będzie SDK a nie wipe i ludzie którzy są lekko nieogarnięci myślą że to to samo i się robią problemy ;p

Eustachy:

--- Quote from: damian_kulturysta on August 08, 2010, 11:24:09 pm ---Alting, kurwa alting ;] Ty myślisz, że ktoś by czekał aż mu się postać odblokuje? Nie dość, że obecnie gra ~200 graczy w tym alty to po takim "realizmie" wprowadzonym do gry ta liczba drastycznie się zmniejszy.
--- End quote ---
Graczom PvE z pewnością by się mój pomysł nie spodobał, tak samo masowym gangom w grze PvP, gdzie większość graczy bez dragów lata, co po chwilę ginie i masowo atakuje następne miasto.
Ale ma to też swoje plusy, między innymi dla lepszych jakościowo gangów, do tego drastycznie zmniejszyłaby się liczba złodziei w miastach.
Zniknąły by też żenujące przypadki niektórych graczy z postaciami HtH, którzy potrafią przyjść do jednego miasta nawet pietnaście razy z rzędu żeby kilku milicjantów zabić.

Co do mojego pomysłu czasowego, To żeby nie utrudniać gry graczom PvE, to mogliby wprowadzić mój pomysł tak, aby działał tylko wtedy, gdy Gracz albo milicjant z miasta zabije gracza, a nie jakieś stworki na mapie.

ISn2:
Eustachy, ta gra i tak dosc skutecznie odstrasza poczatkujacych graczy a Wy jeszcze myslicie nad Permadeath czy duzym cooldownem po smierci? W tej grze PvP jest zbyt szybkie, zbyt latwo zginac a Twoj poroniony pomysl - da po dupie tylko i wylacznie nie altujacym graczom...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version