Other > Zaginione holotaśmy

Permadeath

<< < (11/15) > >>

kazixxs10:

--- Quote from: Pandemon on August 08, 2010, 03:54:36 pm ---"Bo ruscy noliferzy wyexpia w 1 dzien" tiaaa... co wy macie do tych Rosjan? Że nie umieją polskiego? Że mają inny alfabet? Ja was ludzie nie rozumiem.
Poza tym, ja też spokojnie, w 3-4 godzinki wyexpie postać do 21 poziomu jeśli tylko mam do tego sprzęt i amunicje.

Założe się że gdyby od początku byłby permadeath na serwerze to nikt by nie narzekał, poza takimi wyjątkami jak teraz ci co narzekają na tracenie wszystkiego z ekwipunku po śmierci. Kwestia przyzwyczajenia.

--- End quote ---

To żalowe by było , bo np masz 21 lvl  i pa i cię zabije rusek albo ktoś inny i ty musisz grać od nowa , a on się bogaci i się smieje. Albo jak masz już jakieś rzeczy z początku i cię zabiją a miałeś mały lvl np 9 a poświęciłeś czas to też przykre jest i złe .

Pandemon:
A słyszałeś kiedyś o tym, żeby postapokaliptyczny świat nie był "przykry i zły"?
Chyba pomyliłeś gry kolego, tutaj nie pomaga sie leżącemu tylko dobija ;)

kazixxs10:
Ale nie jest ci przykro jakby cię zabił ktoś a ty być dopiero co zaczoł , miał tam te itemi np młotek i jakieś ammo i pancerze i byś się namęczył. Potem by cię zajebali i byś od nowa zaczął a ten co cię zabił by cię cały czas zabijał a ty bez gangu byś grał i co ? Ja np mam już 18 lvl i nie chciał bym teraz expić na nowo i zbierać itemy .

Pandemon:
Jak zaczynałem to też twierdzilem ze jest ciezko i zle, po tygodniu mialem juz tyle stuffu, że mógłbym i nawet tracić ten cały exp kilka razy na dzień.
Prośba: nie wyrażaj opinii na temat "gameplay'a" jeśli nie grasz tu dłużej niż miesiąc. Bo taka prawda, że jeśli nie pograsz wystarczająco długo to cały czas bedziesz twierdzil ze idiotyczna ta gra.

Janusz2238:

--- Quote ---tutaj nie pomaga sie leżącemu tylko dobija
--- End quote ---

Szkoda amunicji. No ale tutaj każdy głupek ją wykrafci ze skałek.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version